Annonce
Kerteminde

Restauratør om shitstorm: - Det er noget værre pis og lort, de skriver allesammen

Mark Møller driver sammmen med sin kone, Pernille Møller, Restaurant Kerteminde Sejlklub.

Medejer af Restaurant Kerteminde Sejlklub, Mark Møller, har ikke meget til overs for det opslag, der er delt over 2.000 gange på Facebook, hvor der står, der er fundet bladlus og fluer i maden.

Mit navn er Birgitte Søe, jeg er fra Fyens Stiftstidende. Jeg ringer angående et opslag, der er skrevet om jer på Facebook.

- Er du også en af de Facebooklæsere?

Ja, det kan man godt sige.

- Nej, hvor lækkert.

Det har over 2.000 delinger og over 700 kommentarer.

- Ja, det er helt fantastisk.

Så jeg vil selvfølgelig gerne høre jeres side af historien.

- Den side, den er lukket, for de to piger, de har fået det, de skulle få, så den side er lukket.

Den er jo ikke helt lukket, for det florerer rigtig meget derude på Facebook.

- Jeg kan fortælle dig herfra og til månen. I skriver alligevel, hvad I har lyst til. I har jo skrevet om os én gang før. Så det gider jeg ikke engang bruge min tid på.

Du vil ikke kommentere på, at der er fundet fluer i jeres mad. Og bladlus?

- Nej, det vil jeg ikke. For jeg har ikke set nogen. Så det vil jeg ikke.

Nej? En af jeres tjenere bekræftede ellers, ifølge de to piger...

- Nej. Der er blevet bekræftet, at der var en ting i. Men da det kom ud til mig, var der ikke noget i. Det er rigtigt.

Annonce

Mark, jeg skal høre, hvordan I har tænkt jer at reagere på denne her shitstorm, I er havnet i?

- Jamen, vi reagerer ikke.

I vil slet ikke reagere på, at der er folk, der skriver, der er fundet fluer og andet i maden?

- Nej. Folk kan skrive herfra og til månen, hvad fanden de har lyst til. Go'dav mand økseskaft. Det halve af det inde på Facebook er alligevel løgn og latin.

Der er jo flere, der kommenterer derinde, at de også har haft dårlige oplevelser ved jer.

- Der er lige noget, jeg ikke forstår. Hvis folk, de siger, de har haft så dårlige oplevelser hernedefra, og folk siger, der ingen mennesker er; jeg er den eneste restaurant i Kerteminde Kommune, der har et gazelle-diplom, fordi vi er en restaurant, der kører med fuldt tryk på og har en stor omsætning. Så det er noget værre pis og lort, de skriver allesammen.

Men restauranter, der kører med fuldt tryk på og har en stor omsætning, de kan jo også godt lave fejl?

- Det kan de da sagtens. Der er sgu da ikke nogen, der er fejlfri i det her land. Det er du sgu da heller ikke.

Nej. Det er jeg bestemt ikke. Men mit spørgsmål er så, om du føler, I har handlet korrekt i forhold til denne her klage, der er kommet.

- Ja! Vi har handlet, som vi skal.

Også ved kun at give pigerne 10 procent i rabat?

- Ja? Det har de faktisk slet ikke krav på.. For det første så skal hun ikke stille sig op og sige, hun har krav at få det hele refunderet. Hvor står det henne? Det står sgu ingen steder i nogen som helst arter. Og så er de bekræftet i, at de kunne få to nye (retter, red). Det ville de ikke have. Så har de fået nedsat 10 procent i prisen - og det er det, de kan få. Og det er sådan, det er. Og længere er den ikke.

Hvis der var fundet bladlus og fluer i din mad, så ville du ikke kommentere det?

- Nej, det ville jeg sgu ikke.

Okay? Hvordan kan det være?

- Hvorfor skulle jeg? Altså come on, mand. Jeg har ikke flere kommentarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce