Annonce
Kerteminde

Restauratør lægger vægt på at handle lokalt: - Vi er hinandens naboer, og vi skal hjælpe hinanden

Cemal Ozsaygi har haft Taurus Steak House siden 2016. Inden da havde han restaurant i syv år på Langeland. Foto: Mette Louise Fasdal
For indehaver af Taurus Steak House, Cemal Ozsaygi, er det vigtigt, at de friske råvarer, han bruger til den mad, han serverer, bliver handlet lokalt.
Annonce

Kerteminde: De syv år, han havde restaurant på Langeland, gjorde han det. Og han har også gjort det siden, han i 2016 kom til Kerteminde og åbnede restauranten Taurus Steak House på hjørnet af Langegade og Hans Schacksvej.

Cemal Ozsaygi lægger vægt på at handle lokalt.

- Vi er hinandens naboer, og vi skal hjælpe hinanden, understreger han.

Inden han åbnede sin restaurant i Kerteminde, brugte han derfor også tid på at finde nogle lokale producenter, der kunne levere til hans spisested.

Derfor er meget af den kød, han serverer for gæsterne i sin restaurant fra Slagter Morten på Strandvangen i Kerteminde. Han går også gerne over på den anden af vejen til bageriet Clausens Eftf. og udvælger det brød, han bruger både til sine burgere og som kuvertbrød. Og de squash, han griller som tilbehør til sine retter, henter han på gården Fridalund ved Martofte.

Taurus Steak House ligger i Kerteminde på hjørnet af Langegade og Hans Schacksvej. Foto: Mette Louise Fasdal

- Det er vigtigt for mig, at de friske varer, jeg køber, også er købt lokalt, siger Cemal Ozsaygi og forklarer, at det kun primært er frostvarer, han køber fra Dagrofa og Danish Crown.


Vi skal støtte hinanden, for det er jo her, vi bor.

Cemal Oszaygi, indehaver af Taurus Steakhouse


- Jeg kan bare ikke ringe til Dagrofa efter lukketid, hvis der er noget, jeg er løbet tør for, for de lukker klokken 16, men hvis jeg pludselig står her i restauranten og mangler kød eller brød, kan jeg bare tage telefonen og ringe til Morten (slagter, red.) eller Jesper og Randi (bagere, red.) og sige: Hjælp mig. Så får jeg hjælp, fortæller han smilende.

Annonce

Alle hjælper hinanden

Det er den slags, som Cemal Ozsaygi lægger vægt på ved at arbejde og bo i et lokalsamfund. Alle hjælper hinanden. Derfor skal man også støtte op om hinanden.

- De andre kommer jo også og spiser hos mig. De sender også gæster hen for få et måltid i min restaurant, siger han og fortæller, at han også spiser sandwich på Lulu's Café og Boutique eller lægger vejen forbi Brasserie Langegade Nr. 2.

- Vi skal støtte hinanden, for det er jo her, vi bor, pointerer han og fortæller, at han selv kun tager på en indkøbstur til Odense, når han skal i Dagrofa.

Både han og hans kone køber også deres tøj i de lokale butikker i Kerteminde - han går i Tøjeksperten, mens hun kigger ind hos Svane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce