Annonce
Middelfart

Restauranter lukker ned: Men du har stadig mulighed for at hente maden selv

Mens de fleste spisesteder holder lukket fortsætter flere af dem med take away i forsøget på at holde bare lidt gang i forretningen.

Mens de fleste spisesteder holder lukket fortsætter flere af dem med take away i forsøget på at holde bare lidt gang i forretningen.

Aiko Sushi

Phong Thanh holder ind til videre åbent for take away i sin sushi-bar i Middelfart. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen

Det er slut med at spise ved bordene hos Aiko Sushi i Middelfart, til gengæld er det stadig muligt at hente sushi-retter og spise maden derhjemme.

- Vores få borde står for tæt, derfor nøjes vi lige nu med take away, fortæller indehaver Phong Thanh, der tidligere altid har holdt lukket om mandagen.

Fremover og indtil videre vil der også være lukket om søndagen.

Café Razz

Iben Bjørholm er nu klar med en dagens ret som take away i Restaurant Holms. Foto: Peter Leth-Larsen

Indehaver Rasmus Jørgensen oplyser, at Café Razz ind til videre fortsætter med stedets sædvanlige take away. Menuen, der kan ses på caféen hjemmeside, omfatter blandt andet burgere, sandwich og snacks. Maden kan både afhentes eller leveres til kunden.

Café Razz vil desuden være åben for et begrænset antal gæster for at overholde Sundhedsstyrelsen anbefalinger med hensyn til, hvor mange mennesker der bør være i samme lokale.

Restaurant Holms

Rasmus Jørgensen fortsætter med take away og et begrænset antal gæster på Café Razz på Middelfarts havnefront. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.

Den nye indehaver af Restaurant Holms, Iben Bjørholm, forsøgte i weekenden at få reduceret lidt i sit store varelager ved at sælge tilberedt bøf-bernaise og wienerschnitzel til afhentning.

Det viste sig at være populært, og hun fortsætter derfor med at tilbyde take away indtil videre.

Tirsdag stod den på bøf med bløde løg, onsdag kan folk ringe eller via stedets Facebook-side bestille stjerneskud. Retten kan hentes i restauranten hver dag mellem klokken 17 og 20. Både stedets restaurant og bar er lukket.

Restaurant Mast

Martin og Anja Schultz fra Mast har besluttet at forsøge sig med et begrænset menukort, som også kan fåes som take away under corona-krisen ind til videre. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Restaurant Mast på Kulturøen holder åbent med begrænset menukort, maden kan samtidig købes som take away. Indehaver Martin Schultz oplyser, at der blandt andet vil være en tre-retters menu og stjerneskud, som folk kan bringe med hjem.

Papa's Ristorante Pizzaria

Filippo Anzalone (t.h.) har lukket restauranten i sit pizzeria i gågaden, men prøver at opretholde take away-muligheden i nogle dage for at se, hvor stor interessen er. Arkivfoto: Hans Østergaard

Papa's Ristorante Pizzaria har lukket restauranten men tilbyder take away, som omfatter stedets fulde menukort.

Maden kan bestilles over telefon eller mail og afhentes på adressen i gågaden mellem klokken 17 og 20.

- Vi sørger for, at folk kommer med 5-10 minutters mellemrum, så der ikke er nogen øget smittefare, forklarer Filippo Anzalone.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce