Annonce
Erhverv

Restaurantejer melder fupmager til politiet: - Det kunne have fået alvorlige konsekvenser

Yasar Nazirs restaurant blev i tirsdags involveret ufrivilligt i Torkil Poulsens kampagne. Arkivfoto: Kristian Isaksen
Tirsdag blev Torkil Poulsen taget med bukserne nede i færd med at sprede falske rygter fra restauranten "Phi Mo". Nu melder restaurantejeren ham til politiet.
Annonce

Odense: Tirsdag blev restauranten Phi Mo i Odense hængt ud som regelbryder af den selvudnævnte frihedskæmper Torkil Poulsen, som meddelte sine følgere på Facebook, at han havde indtaget et måltid på den åbne restaurant.

Det passede naturligvis ikke, at restauranten havde åbent. Derfor gjorde opslaget restaurantejeren Yasar Nazir både ked af det, rasende og frustreret.

- Den her vinter har været følelsesmæssigt rigtig hård. Det har været svært at få restauranterne til at løbe rundt udelukkende med takeaway. Desuden gik en person, som har været en betydningsfuld del af mit liv, bort for ikke så længe siden. Derfor var det ekstra frustrerende, at jeg ufrivilligt skulle drages ind i Torkil Poulsens kampagne, som jeg på ingen måde sympatiserer med, fortæller han.

Annonce

Anmeldt

Onsdag fortalte Yasar Nazir til Fyens Stiftstidende, at han overvejede at politianmelde Torkil Poulsen for injurier samt overtrædelse af covid-19 restriktioner.

Nu har han afleveret anmeldelsen ved Fyns Politi.

- Jeg diskuterede sagen med min advokat og overvejede flere gange bare at trække på skuldrene og lade det passere. Jeg har dog et stort behov for at tage afstand fra dét, som han har hængt min restaurant ud for. Derfor vælger jeg at anmelde ham.

- Vi skal aldrig nogensinde acceptere, at folk lyver for at få taletid til deres sag. Det er noget, som hører tredjeverdenslande til. Facebook-opslaget kunne have haft kæmpe konsekvenser for både mig og mine restauranter. Var det blevet meldt til politiet, at jeg angiveligt skulle have holdt åbent, kunne jeg risikere en kæmpe bøde.

Fyns Politi fik torsdag klokken 13.30 tilsendt en mail med anmeldelsen samt alt bevismateriale, som Yasar Nazir ligger inde med.

Annonce

Hjælper ingen

Restaurantejeren er glad for den opbakning, som offentligheden har vist ham gennem de seneste to døgn. Dog har han ikke meget til overs for Torkil Poulsen.

- Han gør ikke de her ting for at hjælpe nogen. Han gør det for at få likes og delinger. Nu er han blevet opdaget i et af sine "stunt", og så prøver han at få det til at fremstå, som noget der var meningen.

- Jeg er rigtig stolt over, at så mange har støttet mig og restauranten de seneste to døgn, hvor jeg har været travlt optaget af at tackle den her sag. Folk har både hjulpet mig med at sprede budskabet om, at Torkil Poulsens opslag er "fake news", men også hjulpet mig moralsk gennem dagene.

Fyns Politi skal nu undersøge sagen nærmere og vurdere, om der kan rejses tiltale.


Vi skal aldrig nogensinde acceptere, at folk lyver for at få taletid til deres sag. Det er noget, som hører tredjeverdenslande til.

Yasar Nazir
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce