Annonce
Nyborg

Restaurant i Nyborg mangler navn: Hvad skal stedet hedde?

Hvad hedder den egentlig, den flotte resaturant nede på destilleriet? Den hedder faktisk ingenting, og det skal der laves om på nu. Kom med et godt forslag til navn på restauranten. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen

Restauranten på Nyborg Destilleri i det gamle DSB-værksted har aldrig fået et selvstændigt navn. Ny beder destilleriet om gode idéer og laver en konkurrence ud af det.

Nyborg: Navnet er normalt noget af det første folk finder på, når de vil åbne en ny restaurant.

Men den "detalje" glemte de, da restauranten på Nyborg Destilleri blev åbnet for omkring halvandet år siden. Alle aktiviteterne i det gamle tog-værksted hedder Nyborg Destilleri, men det bliver der lavet om på nu.

Destilleriet har udskrevet en konkurrence og indbyder folk til at komme med gode forslag til, hvad restauranten skal hedde.

- Vi vil gerne give restauranten sin egen identitet, og så skal den selvfølgelig have et navn, siger Nicolai Hyllested, der tidligere på året blev ansat som restaurantchef på destilleriet.

- Alle ved, at der ligger et destilleri her i bygningerne, men ikke alle er opmærksomme på, at der også er en restaurant, hvor man for eksempel kan holde fødselsdag og så videre, siger han.

Konkurrencen er tyvstartet på blandt andet facebook, og der er allerede kommet omkring 150 forslag.

- Vi kan se, at mange af forslagene tager udgangspunkt i husets historie, og flere foreslår for eksempel Remisen, siger marketingskonsulent Stinna Engdam.

Selv om restauranten altså skal have en mere selvstændig profil, kommer destilleriet og spisestedet fortsat til at arbejde tæt sammen - blandt andet byder kokken på flere retter med whisky eller godt øl som ingredienser.

Familien bag Ørbæk Bryggeri købte i 2011 det tidligere tog- og lokomotivværksted af DSB og brugte flere år på ombygning, der har bevaret mange spor fra tiden, hvor lokomotiver og vogne blev holdt ved lige og sat i stand, inden de skulle ud på skinnerne igen.

Man kan komme med forslag til navn til restauranten frem til 9. december. Den 20. december offentliggøres vinderforslaget og efter nytår vil restauranten for alvor bruge sit nye navn.

Man deltager ved at gå ind på www.nyborgdestilleri.com/vind.

Vinderpræmien er et gavekort på 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce