Middelfart: Hvis antallet af gæster til åbningsreceptionen er udtryk for den generelle tilstrømning på Middelfarts nye marina-restaurant, så kommer Marsvinet til at svømme i smuldte vande.
For der var - inklusive coronaforbehold - stuvende fyldt, da Claus Hansen torsdag bød indenfor i de omgivelser, hvor Restaurant Marsvinet fremover vil byde på enkle, danske retter. Og rygterne gik på, at første aften med stegt flæsk på menuen allerede er udsolgt.
Foruden smagsprøver fra menukortet kunne gæsterne hygge sig med levende musik og lanceringen af et efterårsprogram med en del musikarrangementer fra den scene, der er etableret i restaurantens ene side.
Det var også her, den ene af flere investorer i projektet, Paul Enevoldsen, tog ordet og glædede sig over, hvor hurtigt projektet er kommet i søen. Og hvor løfterigt, fremtiden tegner sig.
Nu skal Marsvinet så finde sin dagligdagsrytme og bevise evnen til at dykke, tage luft ind og slå enkelte smut med halefinnen.
Og som Claus Hansen selv konstaterede, da han fra indgangsdøren kiggede ud over flokken af gæster.
- Det er jo helt vildt, det her.