Annonce
Debat

Respektfuld debatform

Annonce

Læserbrev: Anders W. Berthelsen (AWB) beder i Stiftstidende 11.oktober med rette om mere respektfuld debatform. De nævnte udtryk Hitler og Stalin, fremført af Tommy Hummelmose (TH), er usaglige og nærmer sig injurier, da de er direkte målrettet en person. Sammenligningen med Donald Trump og Komiske Ali er ligeledes usaglige, om end i en mildere grad. Det er dog næppe en konservativ holdning at anvende sådanne udtryk generelt.

Der er et gammelt ordsprog, der siger: Ingen røg uden brand. Der kunne jo være en grund til at debatten er blevet så skinger i byrådet.

I et andet læserbrev af Lasse Bork Schmidt (LBS) i samme avis udtaler LBS: Siden Peter Rahbæk Juel (PRJ) satte sig i borgmesterstolen, er samarbejdet i byrådet blevet dårligere og dårligere.

Måske skulle den loyale socialdemokrat AWB prøve at analysere årsagen til, at de hårde toner er kommet ind i byrådet. Især sagen omkring fjernvarmesalget har vist, at PRJ er bedøvende ligeglad med flertallet af borgernes modstand mod salget. I hans retorik bruger han termen: Vi har ikke formået at forklare sammenhængen tydeligt nok, så folket har forstået det. Han kunne ligeså godt have sagt, at folket er så dumme, at de ikke kan fatte sammenhængen i salget.

Det er uværdigt for en borgmester at beskylde folket for at være dumme og tro, at han selv er den klogeste. Her kunne også være brug for en respektfuld debatform.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce