Annonce
Kerteminde

Respekt for Lars Bo Jensen

Jesper Schmitz (tv) og Kasper Olesen. Arkivfoto: Helle Kryger
Annonce

Læserbrev: Jeg har stor respekt for, at Lars Bo Jensen anker politiets afgørelse til statsadvokaten. Det kan sagtens være, at der igen er sket en fejlvurdering fra politiets side.

At det, indtil Lars Bo reagerede, har været under radaren, at "den glade giver" af en millionlegeplads er identisk med den investor, der har fået lov til at købe havnekajen "ret billigt," og som efter handlens indgåen har fået en række indrømmelser og krav opfyldt, som ingen andre mulige købere anede, man ville kunne få, - det beder da om at blive nærmere undersøgt.

Borgmesteren siger, at det aldrig har været hemmeligt, hvem det handlede om. Alligevel har det aldrig været kendt af borgerne eller de menige byrådsmedlemmer, bortset fra en snæver inderkreds, hvem "den glade giver" var, og det har aldrig været nævnt i byrådssalen, selv når legepladsen har været oppe at vende.


Det handler ikke om personlig vinding, men om hvorvidt Smitz har fået "hemmelige" fordele frem for andre, fordi en eventuel "gave" har været en direkte eller indirekte medspiller i forløbet.


Hans Luunbjerg hæfter sig ved, at "gaven" aldrig er kommet til udløsning, så derfor udløses den pågældende paragraf heller ikke. Nu skal man altid holde ørerne lige i munden, når Luunbjerg udtaler sig om jura, og i dette tilfælde nævner paragraffen, at et "tilsagn" faktisk er nok.

Uanset om der er rent mel i posen eller ej, vil en anmeldelse udløse himmelvendte øjne og dyb forargelse hos de anmeldte, så det er godt, at det skal afklares.

Det handler ikke om personlig vinding, men om hvorvidt Schmitz har fået "hemmelige" fordele frem for andre, fordi en eventuel "gave" har været en direkte eller indirekte medspiller i forløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce