Annonce
Debat

Respekt for ældreplejen

Annonce

Læserbrev: Det er skræmmende og trist med den plejekultur, der bliver afsløret på flere plejehjem i øjeblikket, og det er også fint, at TV2 og Ekstrabladet afdækker problemet.

Jeg håber dog, at det ikke fører til en generel udskamning og hetz mod SOSU-standen og det øvrige personale og arbejdet generelt på danske plejehjem. Trods besparelser (det undrer mig, at vi har skullet spare så meget, og så næsten har en Joakim von And-pengetank til regeringens coronastøtte) har plejehjemsskuldre båret utrolig store byrder under coronaen. De har klaret nedlukningen og isoleringen på bedste måde.

Jeg er selv pårørende til en beboer på Æblehaven i Hårby. Det har ikke været sjovt med det her ”coronafængsel”, men I førte vores kære ældre og huset igennem krisen. I fik det til at fungere trods langsommelighed fra Sundhedsstyrelsen, og gang på gang fik I først nye retningslinjer på dagen for ikrafttræden.

Administrering og gennemførelse af afstandsbesøg har både krævet fleksibilitet og stort ekstra arbejde. Jeg forstår godt den glæde, der var hos jer, da næsten almindelige besøg blev tilladt. Samtidig med en bekymring, hvis denne åbning fører coronasmitte ind i huset.

Det burde være gode beretninger om jeres arbejde, der stod på forsiden.

Og et oprydningsarbejde de steder med den dårlig plejekultur, der er beskrevet. Og på længere sigt tilførsel af midler, i stedet for tilbagevendende besparelser.


Jeg håber dog, at det ikke fører til en generel udskamning og hetz mod SOSU-standen og det øvrige personale og arbejdet generelt på danske plejehjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce