Annonce
Sydfyn

Reprise: Verdensballetten kommer til Sydfyn igen

I alt 1000 overværede Verdensballettens forestilling på Broholm sidste sommer, og nu kommer balletten igen. Foto: Michael Nørgaard
Sidste år gæstede Verdensballetten Broholm Gods, og i år sker det igen.
Annonce

Broholm: Har man hang til ballet, kan man godt sætte kryds ved datoen 14. juli 2019 - og føre tidspunktet klokken 15.30 ind i kalenderens margin.

For her går Verdensballetten, som består af ballerinaer og solodansere fra de berømte kompagnier The Royal Ballet i London og Statsballetten i Berlin, på scenen på Broholm Slot, og det er anden gang, Verdensballetten gæster Fyn.

Det er ikke tilfældigt, at Broholm har fået genvalg, oplyser Verdensballettens leder, Jens-Christian Wandt.

- Sidste års forestilling på Broholm var noget særligt. Solen stod højt på himlen, vi oplevede, hvordan de smukke rammer og kunsten på scenen gik op i en højere enhed, og så oplevede vi et helt særligt publikum, som naturligvis er altafgørende for vores forestilling, siger han i en pressemeddelelse.

Af den fremgår det også, at forestillingen byder på klassisk ballet og moderne dans, arier og scener fra operaens verden samt klassisk musik for violin og klaver - alt sammen præsenteret på en let og uhøjtidelig facon.

Annonce

Naturlig hældning

Danserne kommer fra England, Australien, Amerika, Italien, Korea, Tyskland og Ukraine, mens årets operasanger er den danske sopran Denise Beck.

Og så fremgår det af pressemeddelelsen, at det i år er herregårdsparken, der skal danne ramme om forestillingen, fordi der i den er en hældning på plænen, hvilket sikrer, at der er et fint udsyn fra alle pladser.

- Jeg ved, at der sidste år var var visse udfordringer med udsigten til scenen fra de bageste rækker, siger Jens-Christian Wandt ifølge pressemeddelelsen.

Det problem skulle være elimineret i år, og så kan billetter i øvrigt erhverves på www.verdensballetten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce