Annonce
Læserbrev

Replik. Vi tåler ikke flere lastbiler

Læserbrev: Kommentarer til Jørgen Jelstrups indlæg den 16. maj. Der skulle ved etablering af det nye industriområde i Højme havde været bygget en ny afkørsel til motorvejen. Det er fuldkommen meningsløst, at al den øgede lastbiltrafik skal ledes til afkørsel 52. Hvilket der også blev anket kraftigt over i høringssvar til kommunen.

Bolbro er nu blevet frigjort, og alle ulemper flyttet til vores bydel. Assensvej er ikke dimensioneret til øget belastning. Ombygningen af Assensvej (dynamisk ruderanlæg) har godt nok givet et bedre trafikflow, men også et øget støjniveau, for os der bor nabo til denne vej, og Odense Kommune var ikke interesseret i at hjælpe os med en ordentlig løsning på en støjafskærmning i forbindelse med denne ombygning.

Vi er spist af med nogle små taksplanter, som de kæmper med at holde liv i. Disse giver ingen beskyttelse for hverken støj eller indkig. Det varer min. 20 år inden disse er oppe. Vi kan, efter dette indgreb, se frem til lavere huspriser i vort område.

Vejdirektoratet har udført en støjberegning, som viser, at støjen ikke ville øges efter ombygningen (68 DB). Skrivebordsarbejde. Denne beregning hviler på en hastighed på 40 km/t, som også er skiltet. Praksis viser at lastbilerne kører væsentlig hurtigere. Beregningerne falder derfor til jorden.

Disse hurtige transporter er ofte sen aften/nat og meget tidlig morgen. Vejdirektoratet, Odense Kommune, politiet, er alle forelagt problemet, men ingen gør noget.

Det undrer os, at se hvordan Odense Kommune prioriterer. Se blot: Støjværn på Munkebjergvej - Volderslevvej - og i forbindelse med letbanen. At Alex Andersen og DSV vælger alternative veje, er jo nok et udtryk for, at Assensvej ikke er fremkommelig nok.

Tillykke til Sanderum for, at I har fået et støjværn ud mod motorvejen. Nu må det snart være os her i området Thujavej, der står for tur. Vi tåler ikke en eneste lastbil mere på Assensvej, hvis de ansvarlige myndigheder ikke gør noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Odense

Odense vil også være CO2-neutral: I Aarhus og København er biltrafikken smertensbarnet

Annonce