Annonce
Erhverv

Reolmarked holder fast i coronatiltag efter corona: - Der skal ikke proppes med reoler

Sabrine Risum Jakobsen er ansat i Athyna Moda, hvor de holder fast i coronatiltaget med god afstand, når corona er forbi.
Fra dag ét har Athyna Moda haft brede gange, som skal sikre god afstand under corona, men der er ingen planer om at gøre plads til flere reoler, når corona forsvinder. Kunderne er nemlig glade for den rummelige atmosfære.

Søndersø: I juli 2020 slog Athyna Moda reolmarked dørene op for første gang, og fra dag ét har butikken derfor måttet indrette med god afstand på grund af corona.

- I juli var folk allerede bange for at gå udenfor. Derfor har vi fra start tænkt corona ind i, hvordan vi har indrettet butikken, og det er derfor vi har de brede gange med plads og rummelighed, så folk kan holde afstand, siger Athyna, der ejer Athyna Moda.

Den 19. maj flyttede butikken ind i det gamle majeri i Søndersø på Mejerivej, og her er butikken også blevet indrettet med masser af plads mellem reolerne. Ifølge Athyna kommer de brede gange heller ikke til at forsvinde, når corona er et overstået kapitel.

Annonce
I butikkens gamle lokaler var gangene omkring to meter brede. I den nye butik i det gamle mejeri er der omkring tre meters afstand.

-Vi spørger folk, hvordan de synes, at der skal være her, og hvordan vi gør butikken attraktiv, så i sidste ende er det faktisk kunderne, der har fået lov at bestemme. Der skal ikke ikke proppes med reoler, så vi kommer ikke til at rykke reolerne tættere sammen, når corona forsvinder, fortæller ejeren.

Kundemangel trods god afstand

Fra butikkens åbning har ejerne bevidst forsøgt at få Athyna Moda til at skille sig ud fra reolbutikkerne, som også er begyndt at poppe op i Odense. Ifølge ejerne er der blandt andet et højt krav til kvaliteten af varerne, og de brede gange er bare endnu et eksempel på, hvordan Athyna Moda vil skille sig ud.

- Ved mange andre reolmarkeder er der ret tæt mellem reolerne, så folk kan godt føle sig lidt indeklemt. Men i vores gamle lokaler var gangene to meter brede, og i de nye tror jeg faktisk, at de er omkring tre mener, siger ejeren.

Athyna Moda har fra start ville adskille sig fra andre reolmarkeder. Derfor satser ejeren på varer af god kvalitet og brede gange, der skaber en rummelig atmosfære.

Med en nu mere central beliggenhed håber butiksejeren også, at kunderne finder det mere naturligt at bevæge sig ind på reolmarkedet, for selvom butikken fra start har gjort det sikkert for de lokale at handle, så har corona alligevel haft en påvirkning på antallet af kunder.

- Corona har betydet, at folk har været bange for at handle, og det er synd, fordi butikken er indrettet til, at man kan holde afstand og handle under sikre forhold. Der er også gratis masker og håndsprit alle vegne, fortæller ejeren af Athyna Moda.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Navne For abonnenter

50 år: Han er en af OB's største og nyder at hjælpe unge talenter på vej

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Annonce