Annonce
Middelfart

Renoverede lokaler og Kim Larsen-aften: Familierestaurant i Middelfart vil satse mere på arrangementer

Lokalerne på familierestauranten Teza's i Middelfart har fået en overhaling, og fredag den 8. februar klokken 18.30 præsenteres det færdige resultat, når restauranten inviterer indenfor til Kim Larsen-aften. Foto: Teza's Middelfart

Middelfart: Lokalerne på familierestauranten Teza's i Middelfart har fået en overhaling, og fredag den 8. februar klokken 18.30 præsenteres det færdige resultat, når restauranten inviterer indenfor til Kim Larsen-aften.

Teza selv har altid været stor fan af den danske nationalskjald, Kim Larsen, og han har derfor besluttet at hylde ham ved at dedikere en aften til hans musik.

Kristian fra De Gule Enker er hyret til at stå på scenen, hvorfra han vil underholde med flere af Kim Larsens sange.

Ifølge Teza's har der tidligere været problemer med akustikken i nogle af restaurantens lokaler, men det er blevet løst i forbindelse med renoveringen. Der er blandt andet sat lyddæmpende plader op i loftet.

Med Kim Larsen-aftenen åbner familierestauranten op for, at der i fremtiden vil blive afholdt flere af denne type arrangementer.

Entreen er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce