Annonce
Faaborg-Midtfyn

Rengøring giver godt: Rekordregnskab fra Midtfyns Totalservice

Michael Nielsen har succes med sin virksomhed Midtfyns Totalservice. Broby-virksomheden har netop præsenteret et rekordregnskab. Arkivfoto

Midtfyns Totalservice har fremgang på stort set alle områder, og blikket er nu rettet mod Island og Grønland.

Annonce

Nr. Broby: Det går rigtig godt for virksomheden Midtfyns Totalservice med adresse i Nr. Broby.

I det netop offentliggjorte regnskab for 2016/17 kan direktør og indehaver Michael Nielsen glæde sig over det bedste resultat i virksomhedens historie.

- Vi har stort set fremgang på alle linjer, både på vores industrirengøring og håndværkerservice, så det er en kombination af flere ting, der gør, at vi kommer med noget nær det bedste regnskab, vi har haft. Det er faktisk det bedste, forklarer Michael Nielsen.

Det er blandt andet en større opgave med rengøring af vindmølletårne hos Bladt Industries på Lindø, der har løftet regnskabet.

- Ordren på Lindø har været god, men der er også mange andre ting, der er lykkedes for os. I vores håndværkerservice har vi fået gang i hjulene, så det er også en væsentlig del af det. Når skaderne er sket, så kan vi også få lov til at lave reetablering og bygge det op igen, påpeger indehaveren.

Midtfyns Totalservice A/S

Bestyrelse: Jan Pytlick, formand, Anders Wrang Nielsen, Martin Wrang Nielsen, Michael Nielsen, Carsten Thygesen, Arne Buch.Direktion: Michael Nielsen

Regnskab 2016/17 (2015/16)

Bruttofortjeneste: 17,3 mio. (13,3 mio.)

Driftsresultat: 3,8 mio. (1,3 mio.)

Årets resultat: 2,9 mio. (1.0 mio.)

Egenkapital: 6,3 mio. (4,2 mio.)

Annonce

Kan vokse endnu mere

Netop håndværkerdelen ser Michael Nielsen et stort potentiale i.

- Kan vi være seriøse med den del også, så ligger der også et marked. Det er specielt forsikringsselskaber, men også boligselskaber og private udlejere, der synes, at det er en god idé at have én kontaktperson hele vejen igennem, så man ikke først skal have rengøringsfolk og bagefter malere. Her er der kun én, der har føringen, og som står på mål, hvis tingene ikke er i orden, siger Michael Nielsen.

I dag har Midtfyns Totalservice 42 ansatte, og de varetager blandt andet opgaver som rengøring og sikring af huse efter brand, hjælp ved fugt- og vandskader, håndværkeropgaver og meget andet.

Selv om Lindø-ordren bidrager ganske pænt i rekordregnskabet, så frygter Michael Nielsen ikke det kommende år.

- For tre år siden havde vi et stort skib på Lindø, der brændte, og året efter kommer der så noget andet. Det kan være, at der ikke er nogle vindmølletårne de næste år, men så dukker der andet op. Mange af vores opgaver kommer nærmest fra dag til dag, og vi har ikke meget mere end en uge eller 14 dage i pipelinen, forklarer Michael Nielsen.

Annonce

Blikket mod nord og mod zoo

En af de opgaver, som allerede er kommet i hus, er et helt nyt område. Fra 1. januar skal Michael Nielsen og hans folk gøre rent i staldene hos Odense Zoo.

- Det gode ved det er, at direktøren kendte nogen af dem, vi laver projekter for, så vi er stolte af, at vi får opgaver den vej rundt. Det er egentlig den måde, vi har gjort det på, siden vi startede for 12 år siden. Vi har prøvet at lave et godt stykke arbejde, og så håbet på, at det vil sprede sig, og det er lykkedes meget godt, forklarer Michael Nielsen, der også kan løftet sløret for, at blikket er rettet mod nye markeder.

Det er indeklimaet i Grønland og Island.

- Det er et hårdt klima, og det giver altså nogle problemer, når man ikke får luftet ud. Det er spændende, og man skulle være et skarn, hvis man ikke forsøger at få fingrene i et kæmpe marked, mener Michael Nielsen, der drager til Island i starten af det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce