Annonce
Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Et færdselsuheld på Østre Stationsvej i Odense blev dyrt for en bilist. Efter at være kørt galt blev han taget med 36 små poser med hash beregnet til salg. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Annonce

Odense: Tirsdag var en uheldig dag for en mandlig bilist på Østre Stationsvej.

Først kørte han galt kort før klokken 21, da han påkørte en betonklods på strækningen med omkring 40 km/t. Han flygtede fra stedet til fods og løb ind i en nærliggende baggård.

Da politiet kom til stedet, var han vendt tilbage til bilen og blevet tilbageholdt, formentlig af en borger.

Og så gik det fra slemt til værre for manden. For først fandt politiet to poser med hash i bilen. Dernæst to  poser mere, som lå på vejen ind til baggården. Det fremgår af et uddrag fra Fyns Politis døgnrapport.

Og da en hundepatrulje kom frem og undersøgte stedet, snusede hunden sig frem til 32 salgsklare poser med hash. I alt blev der fundet 153,5 gram hash og et kontantbeløb på 1250 kroner. Manden erkendte besiddelsen af narkotikaen.

Han er desuden frakendt retten til at køre bil, og da politiet mistænkte ham for at køre, mens han var påvirket af stoffer, blev der taget en blodprøve for at fastslå, om det var tilfældet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce