Annonce
Kerteminde

Renæssancehavnen: Vi bumler videre resten af året

Brostensbelægningen er gråt i gråt, og der skal nu bruges tid og kræfter på at finde den helt rigtige asfalt, der kan falde harmonisk ind i stenbelægningens forskellige "shades of grey". Arkivfoto
Forberedelser til asfaltarbejdet tager tid, så vi skal køre på brosten nogle måneder endnu. Men teknik- og miljøudvalget har givet grønt lys for, at forarbejdet sættes i gang.
Annonce

Kerteminde: - Mit bedste bud er, at det ikke bliver på denne side af jul, at brostene på renæssancehavnen bliver pillet op, siger Jesper Hempler (SF), formand for teknik- og miljøudvalget.

Beslutningen er for længst truffet, men der er flere ting, der skal gøres, før stenene fysisk bliver pillet op.

- Vi skal have fundet ud af, hvordan vi trafiksikrer cyklisterne i begyndelsen af Langegade, og det vil nok være hensigtsmæssigt at udføre det arbejde, samtidig med, at vi asfalterer på Hindsholmvej, bemærker han.

Forslagene til trafiksikring af cyklisterne får udvalget først på decembermødet. I mellemtiden kan forvaltningen finde frem til den bedste udbudsform i forbindelse med asfalteringen på Hindsholmvej. Og indtil kommunen har fået tilbud ind og valgt en leverandør af asfaltarbejdet, skal brostenene jo blive, hvor de er.

Til gengæld håber politikerne på, at de - nu let brugte - brosten, der bliver pillet op, kan sælges, så der kan komme lidt indtægter.

- Det er da en åbenlys mulighed, så må vi bare håbe, at der er nogen, der vil købe dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce