Annonce
Faaborg-Midtfyn

Reklame for turistattraktioner: Faaborg får sit første turistskilt på motorvejen

Faaborg er nu kommet på motorvejsskilt.Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune.
Ved Årslev-afkørslen på Svendborg-motorvejen er der nu sat brune turistoplysningstavler op, der skal guide bilisterne til Svanninge Bakker og Bjerge og Faaborg Museum.
Annonce

Faaborg-Årslev: Du kender dem ganske givet fra motorvejene rundt om i Danmark, og på Svendborg-motorvejen har Egeskov Slot allerede en såkaldt ”brun turismeoplysningstavle”, der skal guide bilisterne til nogle af landets største attraktioner.

Nu er der endelig også kommet et brunt skilt, der guider til Faaborg-egnen - nærmere bestemt Svanninge Bakker og Bjerge, der er en del af Danmarks Naturkanon, og med en særlig reference til fynbo-malerne og Faaborg Museum. Skiltet kommer efter en ansøgning fra Faaborg-Midtfyn Kommune og er sat op i samarbejde med Vejdirektoratet.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Annonce

Perfekt timing

Det var kommunalbestyrelsen, der i 2019 besluttede at ansøge om skiltet, og borgmester Hans Stavnsager (S) er utroligt glad for, at sommerens mange turister nu også vil blive ledt mod Faaborg og Svanninge Bakker og Bjerge.

En smuttur til Faaborg frister nu ved motorvejen.Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune.

- Det er fantastisk og giver i mine øjne sig selv, at der nu også er et motorvejsskilt, der guider mod Faaborg-egnen og gør de mange bilister på Svendborg-motorvejen opmærksomme på, at der ganske tæt på ligger et vidunderligt og helt unikt naturområde som Svanninge Bakker og Bjerge. Og timingen kan næppe være bedre end lige før en sommer, hvor rekordmange danskere ventes at holde ferie herhjemme. Forhåbentlig kommer mange til at tage et smut til Faaborg-egnen for at opleve bakkerne, Øhavet og alt det andet skønne, vi har at byde på i og omkring Faaborg, siger Hans Stavnsager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce