Annonce
Navne

Rejselysten journalist fylder 40

Stine Charlotte Saltofte Hansen. Privatfoto

40 år: Journalist Stine Charlotte Saltofte Hansen, Søllinge, fylder 40 år torsdag den 13. maj.

40-års fødselaren voksede op i det midtjyske med en afstikker til Grønland. Hun flyttede til Fyn i 2009, da hun kom i journalistpraktik på Fyens Stiftstidende. Senere arbejdede hun i en række vikariater på avisen, hvorefter hun fik job på Syddansk Universitet.

I 2017 blev hun ansat i afdelingen SDU RIO, hvor hun fortsat er. Her producerer hun blandt andet podcasten "Karriereland" sammen med to kolleger samt arbejder med presse og sociale medier om iværksætteri og innovation i forskning.

Annonce

Lige nu er hun på barsel med de to yngste nytilkomne i familien. Hun bor sammen med sin mand Rudi og deres tre børn Karl Kristian, Vilma og Theo i landsbyen Søllinge syd for Odense.

Stine er deltidsstuderende på universitetet ved siden af sit job. Hun læser en fleksibel cand.public, som er en kandidatuddannelse for journalister.

I fritiden har hun i snart seks år været mentor for et anbragt barn gennem organisationen Lær for Livet.

Hun har i lange perioder sunget i kor, men i de senere år har fritiden været brugt sammen med venner og familie. Derudover har Stine i hele sit voksne liv rejst meget, og når restriktionerne er ovre, vil familien begynde at planlægge en tur til Usbekistan. /Bo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce