Annoncørbetalt indhold

Rejs til paradiset i Middelhavet med vennerne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den meget mørke og kolde tid har lagt sig over os, og udsigten til lysere tider synes meget fjernt. I takt med at bladene falder af træerne, og nattefrosten tvinger os til at pakke os ind i uldtrøjer og huer, har vi brug for noget at varme os på. Udover de varme hjemmelavede gryderetter og dynen, som nu nærmest har fået fast plads i sofaen, kan du passende begynde at planlægge, hvad de lysere tider skal indebære. Sammen med vennerne kan du drømme dig væk fra de tunge regnvejrsskyer og ned til sydens evige solskinsstråler. Destinationen kan indstilles på den vildeste ferie i Ayia Napa. Så er der noget at glæde sig til, og derved vil de ellers lange efterårs- og vintermåneder føles meget kortere. Det bliver nemmere at klare sig gennem manglen på sollys, når man blot lader tankerne rejse mod sydens gaver.


Annonce

Ungdommens samlingspunkt

Når foråret endelig har meldt sin ankomst, og de grønne farver atter præger billedet udenfor, kan I godt begynde at pakke til sommerens vildeste rejse. Ayia Napa, som er placeret på sydkysten af paradisøen Cypern, ligger i Middelhavet. Med Uptours Ungdomscharter kan du og dine venner trygt overlade planlægningen af det praktiske til de erfarne medarbejdere. Så skal du altså blot bekymre dig om, hvilket badetøj du skal pakke i tasken og hvor mange par solbriller, du har brug for. Med rejsemålet Ayia Napa vil der med sikkerhed vente utallige uforglemmelige oplevelser. Stedet er et samlingspunkt for unge mennesker, så der er altid noget at lave og nye folk at møde. Minderne bliver skabt mellem gamle og nye spændende bekendtskaber, som vil vare evigt.


Afslapning om dagen og fest om natten

Om dagen står solen højt over de smukkeste sandstrande og det krystalklare blå hav. Der kan også nydes en eksotisk drink ved poolen med de andre unge på hotellet. Læn dig tilbage i liggestolen og nyd at slappe fuldstændigt af. Når de varme sommernætter så begynder at sænke sig over landskabet, viser det pulserende natteliv sig fra sin bedste side. Ayia Napa er fuld af barer, diskoteker og pubs, hvor festen ikke skuffer. Adskillige unge rejser hertil fra nær og fjern for at feste natten lang og hygge sig med hinanden. Så hvad end du er i humør til at dase på stranden eller lækre drinks på baren, er der noget for enhver smag, og du vil i hvert fald aldrig kede dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.