Annonce
Assens

Regnvandsbassin: Arbejdet fortsætter i denne uge

Det bliver lige så godt som på billedet. Assens Forsyning tager i denne uge fat på at færdiggøre arbejdet med udvidelse af regnvandsbassinet ved Mosevangen. Arkivfoto: Assens Forsyning
Konkurs hos entreprenøren satte alt spildevandsarbejde i Haarby i stå. Men i denne uge er Assens Forsyning klar til at færdigøre det regnvandsbassin, som Michaels Maskinstation var begyndt på før konkursen.
Annonce

Haarby: Alt arbejde med at udvide regnvandssøen mellem Mosevangen og Stadion i Haarby stoppede brat, da entreprenøren, Michaels Maskinstation fra Brylle, gik konkurs først i august. Og Assens Forsyning stod med et hul i jorden, der ikke var hegnet ind, da maskiner og andet materiel var hentet af konkursboet. Ud over, at indhegningen blev genetableret, er der ikke sket noget på området siden, mens man har ventet på svar fra syn og skøn afholdt med entreprenøren.

Mange omkringboende har ganske givet glædet sig til, at arbejdet blev færdiggjort, så de igen kunne færdes på området.

Nu sker der noget, oplyser Gert Hylbæk Nielsen, kommunikationsmedarbejder i Assens Forsyning.

Annonce

Nyt udbud

Mens kloaksepareringen på 10 veje i byen skal i nyt udbud blandt dem, der gav tilbud på det, da Michaels Maskinstation vandt opgaven - det er reglen, når en entreprenør ikke har levet op til sine forpligtelser - så vil Assens Forsyning selv gøre regnvandsbassinet færdigt, og arbejdet begynder i denne uge.

- Det kan ikke gøres færdigt i vinterhalvåret, og arbejdet er af en størrelse, som vi selv kan lave. Vi skal have det afsluttet, så folk kan komme til at færdes på stedet igen, men vi har skullet vente på at få adgang til pladsen, siger Gert Hylbæk Nielsen.

Separeringsarbejdet på Skolevej, Syrenvej, Birkevej, Æblehaven, Algade, Akkerupvej, Sportsvej, Roesbjergvej, Trunderupvej og Stærmosevej påbegyndes, når det nye udbud er gennemført. Assens Forsyning håber, at det bliver i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce