Annonce
Kerteminde

Regnskab kom under nul-stregen: Barsler koster salon Tine F

I begyndelsen af 2018 åbnede Tine Frøsner (th) i nye lokaler på Jernbanegade og ansatte samtidigt Nanna Hansen. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Babyfødsler i en virksomhed kan ses i et regnskab. Det må Tine Frøsner, der er indehaver af salon Tine F i Langeskov, erkende.
Annonce

Langeskov:  Barsler koster.

Det må frisør Tine Frøsner, der er indehaver af salon Tine F i Langeskov, konstatere.

Af regnskabet for 2019, som netop er offentliggjort ved Erhvervsstyrelsen, fremgår det, at hendes salon kommer ud af året med et underskud. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 61.939 kroner til - 92.221 kroner før skat. Egenkapitalen er gået fra 25.470 kroner til - 47.298 kroner.

- Jeg var på barsel sidste år, og der har de sidste to år været barsler i salonen, forklarer Tine Frøsner.

Annonce

Fra to til tre

I begyndelsen af 2018 rykkede hun sin salon til et nyt og større lokale i Jernbanegade - en gade, hvor hun i forvejen havde salon, da hun i 2015 overtog frisørlokalerne i Jernbanegade 31 efter Kalla Carlsen, som drev salonen "Hair Workshop."


Jeg var på barsel sidste år, og der har de sidste to år været barsler i salonen.

Tine Frøsner, inderhaver af Salon Tine F i Langeskov.


Tine Frøsner syntes, at hendes salon lå for gemt her og ville gerne have en mere synlig placering, så hun fik mulighed for at satse på strøgkunderne. Samtidigt var der også kommet et behov for at få mere plads, da hun på det tidspunkt havde ansat frisør Nanna Hansen.

Nanna Hansen havde på det tidspunkt været barselsvikar for Tine Frøsner, og kunderne var blevet så glade for hende, at indehaveren af salonen valgte at beholde hende.

Siden har både hun og Nanna Hansen begge været på barsel, og det har betydet, at der har været færre hænder til at klippe i salonen i 2019, forklarer Tine Frøsner og fortæller, at lige på nær seks uger var der én frisør på barsel hele sidste år.

2. juli i år lagde salonen ud med at have en tredje kvinde. Det er Rebecca Bonde, der er frisørelev og erstatter den frisørassistent, der det seneste år har været barselsvikar.

Med flere i salonen regner Tine Frøsner med, at regnskabet for salonen vil se anderledes ud næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce