Annonce
Speedway

Regn udsætter Fjelsteds match mod Holsted

Thomas Søfeldt blev præsenteret som Fjelsteds nye holdleder forud for 2020-sæsonen, men den blev aflyst på grund af coronapandemien. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Team Fjelsted skulle have kørt mod Holsted Tigers onsdag aften, men regn udsætter matchen til onsdag 19. maj.

SPEEDWAY: Regn og speedway er ikke den bedste kombination.

Derfor har Holsted Tigers - med den fynske tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen på holdet - og Team Fjelsted besluttet at udskyde onsdagens opgør med to uger i håb om solskin og tørvejr.

Det skriver hjemmebaneholdet Holsted på sin facebookside.

Annonce

Fjelsteds nye holdleder Thomas Søfeldt bekræfter det til Sport Fyn.

- Matchen er udsat. Men det betyder egentlig ikke det store for os. Med den vejrudsigt er det det eneste rigtige, siger han.

Det giver mere forberedelsestid inden næste match, der i stedet bliver hjemme mod Grindsted onsdag 12. maj.

- Vi har fundet opskriften med Marcus Birkemose, der jo havde en halvskidt dag mod Varde. Vi har arbejdet intenst med ham og justeret nogle småting - også med hensyn til grejet, fortæller han og tilføjer:

- Vi siger til alle kørerne, hvis de har en skidt dag, at det er jo ikke, fordi man lægger sig til at sove og har glemt at køre speedway dagen efter. Han er ved godt mod, og der skal være plads til en off-dag en gang imellem. Han kommer tilbage med halvanden hundrede.

Mens Birkemose havde en af de dårligere dage på kontoret, var Benjamin Basso flyvende med 14 point.

- Det var fantastisk at se. Han vinder jo næsten matchen for os. Nu scorer vi næsten alle godt med point. Linus Sundström var også et stort spørgsmål, han var lidt rusten, men gjorde det rigtig godt og bankede tre heat-sejre af til sidst, lyder det fra holdlederen.

Fremgang fra sygesengen

Team Fjelsted har været hårdt ramt af uheld den seneste tid. 22-årige Jason Jørgensen er fortsat indlagt på OUH efter et alvorligt styrt.

Han er ved godt mod, fortæller Thomas Søfeldt:

- Han skrev fra sygesengen under matchen den anden dag. Jeg tror, han savner det. Det er rart at se, at han er på, selvom han ligger der.

Også ukrainske Andriy Karpov styrtede alvorligt under træning. Han har været lagt i koma på militærhospitalet i Bydgoszcz i Polen med en punkteret lunge, brækkede ribben og en beskadiget nyrer.

- Men han er lige blevet vækket her den anden dag. Hans manager har snakket kort med ham, for det var det, han havde overskud til. Men det går den rigtige vej, fortæller Thomas Søfeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce