Annonce
Assens

Regina døde af blodprop: - Vagtlægen hørte ikke efter

Regina Holmegaard i en alder af 30 år til 50 års fødselsdag hos sin onkel Mogens Holmegaard.

Natten til torsdag 27. marts døde Regina Holmegaard fra Glamsbjerg af en blodprop, efter hun en time forinden havde ringet til lægevagten med sine symptomer.

Natten til torsdag 27. marts i år vækkes Jesper Vestergaard fra Glamsbjerg af råb nede fra stuen. Det er kæresten, 36-årige Regina Holmegaard, der kalder på ham. Hun har ondt. Smerter i brystet, summen i kroppen. Og hun kan ikke holde det ud.

Sammen ringer de til lægevagten i Region Syddanmark. Regina forklarer med den eksakte ordlyd, at hun har en trykken for brystet. Lægen spørger først, om hun er forkølet. Det er hun ikke, svarer hun og fortsætter med at fortælle om de andre symptomer.

Lægen diagnosticerer det som et virus og råder hende til at tage smertestillende piller. Det gør hun, men en time efter finder Jesper Regina liggende livløs på badeværelsesgulvet. Død af en blodprop i hjertet.

Få seks sider om den fulde historie om Reginas død i Fyens Stiftstidende søndag. Er du abonnent, kan du allerede nu læse den på www.mitfyn.dk/svigt. Her kan du også høre den to minutter lange lydfil fra samtalen med lægevagten.

Har du oplevet problemer med lægevagten - eller kender du nogen, der har - så skriv til journalist Stefan Brix på stbr@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce