Annonce
Nyborg

Refsvindinge suser ind i fremtiden

Tv-forbruget i Danmark går fra gammeldags flow-tv til streaming, hvor seeren selv bestemmer tid og sted for at se en udsendelse. Antenneforeningen i Refsvindinge er med på beatet med nye tilbud til folk i området, der bare ønsker hurtigt internet og ingen pakker. Arkivfoto.
Refsvindinge Antenneforening indgår ny aftale med Energi Fyn, som sikrer, at streaming- og internet kunder også opnår fordele i foreningen. Åbent hus mandag i forsamlingshuset.

Refsvindinge: Fra 1. oktober træder ny aftale i kraft mellem Energi Fyn og Refsvindinge Antenneforening.

Det betyder, at man som internetkunde med ønske om streaming-tjenester nu kan opnå fordele med foreningens medlemskab.

- Det er nyt i vores aftale, at vi tilbyder rabat på både internet og tv produkter. Samtidig er det også muligt, at kunden frit kan vælge om man ønsker internet, tv eller begge dele. Jo flere produkter man samler, jo mere rabat opnår man derfor, når medlemskabet på 10 kroner er betalt, skriver foreningen i en pressemeddelelse. Dette tilbud og anden information kan man høre meget mere om på det åbent hus arrangement, som afholdes i Refsvindinge forsamlingshus mandag d. 9. september klokken 16-20.

Her kan man møde og stille spørgsmål til bestyrelsen for Refsvindinge Antenneforening og repræsentanter fra Energi Fyns Bredbåndsafdeling.

Annonce

Fibernet: Nul kroner

For at kickstarte den nye aftale er der lavet aftale med Energi Fyn om, at beboere i foreningens dækningsområde kan få etableret fibernet til en etableringspris på 0 kroner. Man skal dog binde sig til 6. måneders internet abonnement ved oprettelsen. - Det er utrolig glædeligt for Refsvindinge og omegn at foreningen fortsat har en løsning som skaber konkurrence på pris og indhold i forhold til de private tv leverandører, siger formand Christian Hein.

- For 7 år siden var foreningen utrolig tæt på at måtte give op og lukke helt ned. Det er derfor glædeligt, at vores leverandørskifte gør, at vi nu er i den situation, at foreningen tilbyder tv signaler i høj digital kvalitet til hele Refsvindinge og omkringliggende landsbyer, tilføjer formanden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

23-årig havde været til fest: Politiet mangler oplysninger om dræbt ung mand på motorvejen

Leder For abonnenter

Bevar sjælen i byerne

Hver gang man fjerner et hus, fjerner man noget af sjælen, sagde socialdemokraten Anders W. Berthelsen til avisen tidligere på ugen, mens han travede rundt i Hunderup-kvarteret i Odense sammen med en journalist for at kigge på en række af de matrikler, hvor gamle villaer er blevet revet ned til fordel for nybyggeri. Berthelsen har ret: Der forsvinder noget af et kvarters sjæl, når man river en epoke-typisk bygning ned i et kvarter for at erstatte den med et nymodens byggeri. Derfor er det klogt, at de fynske lokalpolitikere beslutter sig for at gennemføre bevarende lokalplaner for kvarterer og bydele, hvor man ønsker at bevare et særligt arkitektonisk udtryk. Det gælder både i Hunderup-kvarteret og i andre boligområder i Odense og på Fyn. Diskussionen om at bevare bygninger drejer sig nemlig ikke blot om nedrivning af gamle villaer i det fornemme Hunderup-kvarter. Det drejer sig også om Gerthasminde og om Møllers Villaby i Odense, og det drejer sig om dusinvis af bymiljøer i Faaborg, i Assens, i Svendborg, ja, i stort set alle de fynske byer. For i langt de fleste byer, landsbyer og bydele findes der karakteristiske bygninger eller kvarterer, som er værd at bevare. Bevares: Vores byer er ikke museer. Derfor er det ikke alle udhuse, cykelskure og parcelhuse, der partout skal bevares for eftertiden, for vores byer skal være levende og kunne udvikle sig i takt med tiden og behovet. En levende by betyder imidlertid ikke, at man som boligejer skal kunne rive bygninger ned efter forgodtbefindende. Tværtimod: I en levende by udviser man respekt for byen, for historien. For dens sjæl. De nedrivninger og nybygninger, som blev nævnt i avisen tidligere på ugen, var markante eksempler på, at det er nødvendigt at skærpe bevaringskravene i Hunderup-kvarteret. Derfor vil det være klogt at gennemføre en bevarende lokalplan i rigmandskvarteret, ligesom det vil være klogt at se på bevaringsindsatsen i andre områder i Odense og i de andre fynske byer. For vi skal have sjælen med. Også i vores byer.

Annonce