Annonce
Nyborg

Redningsveste, dukker og førstehjælpskurser: 32.000 kroner på vej til lokale klubber

Nyborg Svømmeklub modtager 26.028 kroner fra Trygfonden. Foto: Tim Kildeborg Jensen
To lokale klubber får glæde af Trygfondens årlige donationer til projekter i Region Syddanmark.
Annonce

Nyborg: Igen i år har Trygfonden doneret penge til projekter i Region Syddanmark, der skal være med til at skabe en større tryghed inden for sikkerhed, sundhed og trivsel i regionen.

Nogle af de penge går i år til to lokale klubber i Nyborg.


Det betyder, at vi ikke selv skal hive de penge op af kassen. Vores trænere skulle have haft førstehjælpskurser, ligegyldigt om vi havde fået donationen eller ej. Nu kan vi bruge pengene på noget andet sjovt i stedet for.

Lene Høybye, bestyrelsesformand


Mens man i Nyborg Roklub kan se frem til en donation på 6000 kroner, som skal bruges på nyt udstyr, kan Nyborg Svømmeklub glæde sig over at modtage en donation på 26.028 kroner.

Donationen til Nyborg Svømmeklub skal bruges til førstehjælpskurser til trænerne og redningsdukker.

Lene Høybye, der er formand for bestyrelsen i Nyborg Svømmeklub glæder sig over, at klubben har fået bevilliget donationen fra Trygfonden.

- Det betyder, at vi ikke selv skal hive de penge op af kassen. Vores trænere skulle have haft førstehjælpskurser, ligegyldigt om vi havde fået donationen eller ej. Nu kan vi bruge pengene på noget andet sjovt i stedet for, siger hun.

Derudover bliver klubben fremover fri for at låne redningsdukker fra andre klubber, når der skal laves bassinprøver, da nogle af pengene fra donationen skal gå til nye redningsdukker i voksen, børne- og babystørrelse.

- Det er en langsigtet investering for os at få redningsdukker til klubben, så det er utroligt dejligt, at det nu kan lade sig gøre.

Det betyder også, at nogle af de ældre svømmere i fremtiden kan udfordres med livreddende træning, lyder det fra Lene Høybye.

I alt er der blevet bevilget donationer for 5.841.227 kroner, hvor de 4.635.161 af dem er gået til lokale indsatser på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce