Annonce
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Den succesfulde forretningsmand Tahir Siddique reddede Arkaden Street Food, og nu forsøger han at gøre det sammen med Bazar Fyn. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Tahir Siddique reddede tidligere på året Arkaden Street Food. Nu vil han redde Bazar Fyn, der er ved at blive lukket. Den succesfulde forretningsmand undersøger mulighederne for at overtage eller at hjælpe til på anden vis.

Redningsmanden bag Arkaden Street Food, Tahir Siddique, forsøger nu også at kaste en redningskrans ud til Bazar Fyn, som er ved at lukke på grund af, at der ikke er blevet betalt husleje i flere måneder.

- Det er ærgerligt, at de lukker, og jeg kunne godt tænke mig at hjælpe dem dernede i bazaren. Jeg kunne godt tænke mig at gå ind i det, enten ved at overtage det eller ved at hjælpe til med det, siger Tahir Siddique.

Tahir Siddique gik tidligere på året ind i Arkaden Street Food, efter at stedet gik konkurs. Han har et par ledige lejemål i Arkaden og byder tidligere lejere fra Bazar Fyn velkommen.

- Men det er klart, at vi ikke har plads til at tage en slagter eller en grønthandler ind i Arkaden, siger Tahir Siddique, da boderne i Arkaden Street Food er af mindre størrelse.

Det er netop årsagen til, at han har lyst til at overtage eller hjælpe med at drive Bazar Fyn. Dog er der meget, som skal falde på plads, før det kan blive en realitet.

- Jeg tror gerne, at den nuværende ejer, Olav de Linde, vil have stedet tømt. Det har de sagt i avisen. Men altså, vi har vist vores interesse, siger Tahir Siddique.

Tahir Siddique har en egenkapital på 39 mio. kroner i sit holdingselskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce