Annonce
Nordfyn

Redaktionen rækker ud: Spørg løs, kære læser, så svarer vi med journalistik

Henrik Larsen, lokalredaktør
Annonce

Kære læser. Er det altid journalister, som bedst ved, hvad der er interessant at læse om, og hvor de gode historier gemmer sig?

Svaret er selvfølgelig nej, og derfor ønsker vi at invitere dig og andre læsere til i endnu større grad at få indflydelse på, hvad vi som journalister skal undersøge og lave historier om på Nordfyn.

Har du et spørgsmål, du synes, vi skal undersøge, så skriv det til os. Spørgsmål, der kan sætte os på sporet af gode og interessante historier. Er det en sag, som mange andre læsere også er optaget af, forvandler vi spørgsmålet til en historie i avisen. På den måde er du som læser med til at bestemme, hvad din lokale avis skal lave journalistik om. Når vi på den måde løfter i flok, tror vi på, at vi kan lave bedre og mere vedkommende journalistik for dig.

I første omgang zoomer vi ind på trafik, og her vil vi gerne modtage dit input. Måske undrer du dig over, hvorfor der ikke er en cykelsti på noget af vejen til dit barns skole? Eller har du lagt mærke til en ny trafikvane, som du gerne vil have, at vi kaster lys over? Er der et sted, hvor du stiller spørgsmålstegn ved fartgrænsen, fordi du synes, den er for lav – eller måske for høj? Eller er I mange, der mener, at folk parkerer uhensigtsmæssigt i området, hvor I bor, og undrer I jer over, hvorfor man ikke har løst det på en bestemt måde?

Ingen spørgsmål er for store og ingen for små. Og er det noget, du kunne finde på at diskutere med naboen over hækken, ja så kunne det meget vel også blive til en interessant historie i avisen.

Heldigvis modtager vi allerede i dag mange henvendelser og tip. Men vi tager nu et redskab i brug, der gør det nemmere end nogensinde før at påvirke den journalistiske arbejdsgang.I bunden af denne artikel finder du en spørgeboks under overskriften "Spørg redaktionen".  Her kan du skrive dit spørgsmål og dine kontaktoplysninger og trykke "send". Den samme spørgeboks vil fremover optræde i mange af vores artikler, hvor den typisk vil stå i bunden af de enkelte artikler.

På siden spoergredaktionen.fyens.dk/nordfyn kan du følge med i, hvad andre har spurgt om, ligesom du kan se en liste over de spørgsmål, redaktionen allerede har modtaget.

På fyens.dk vil alle blive opfordret til at deltage i en afstemning om, hvilket spørgsmål vi skal tage op næste gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce