Annonce
Faaborg-Midtfyn

Redaktionen rækker ud: Spørg løs, kære læser, så svarer vi med journalistik

Annonce

Kære læser. Kæmpe tak for hjælpen!

I starten af sommeren inviterede vi dig og andre læsere til at få indflydelse på, hvad vi som journalister skulle undersøge og lave historier om. Og den invitation sagde rigtig mange læsere ja tak til. Måske husker du, at vi i maj og juni satte fokus på veje og trafik i vores vidtstrakte Faaborg-Midtfyn Kommune. Vi skrev om fartbøller, cykelstier, vejhuller og meget andet. Og vi gjorde det takket være gode, inspirerende spørgsmål og tips fra vores læsere.

Det vil vi gerne sige tak for. Og så vil vi i øvrigt gerne have mange flere spørgsmål fra dig og andre læsere. Spørgsmål, der kan sætte os på sporet af gode og interessante historier fra vores faaborg-midtfynske lokalsamfund.

I sensommeren zoomede ind på den kommunale sparekniv, som på det tidspunkt truede både skoler, børnehaver og ældreplejen, og igen gjorde vi det med udgangspunkt i spørgsmål og input fra læserne.

Faktisk har vi siden forsommeren fået over 100 læserspørgsmål, og mange af dem er blevet til vigtige historier om mennesker og forhold i Faaborg-Midtfyn, som vi på redaktionen næppe selv var kommet i tanker om at skrive.

For selv om vi som journalister har antennerne ude mange steder, så er der selvfølgelig masser af emner og sager, vi ikke hører om eller er obs på.

Derfor vil vi gerne gentage invitationen til dig som læser. Har du et spørgsmål, du synes, vi som journalister skal undersøge, så skriv det til os. Er det en sag, som mange andre læsere også er interesserede til, så forvandler vi spørgsmålet til en historie her i avisen. På den måde er du som læser med til at bestemme, hvad din lokale avis skal lave journalistik om, og når vi på den måde løfter i flok, tror vi på, at vi kan lave bedre og mere vedkommende journalistik for dig som læser.

Du kan stille os spørgsmål, om alt der foregår – eller måske ikke foregår – i Faaborg-Midtfyn Kommune. Måske undrer du dig over, hvorfor et gammelt faldefærdigt og ubeboet hus ikke bare bliver revet ned? Eller hvad Faaborg-Midtfyn Kommune egentlig gør for klimaet? Måske spekulerer du over, hvordan din lokale idrætsforening bliver bedre til at skaffe frivillige, måske vil du gerne vide, hvordan der kan komme flere arbejdspladser til din by, og måske undrer du dig over, hvor mange børn der mon egentlig er pr. pædagog i din lokale børnehave.

Med andre ord er ingen spørgsmål for store og ingen for små. Bare de er gode og kan interessere andre. Og er det noget, du kunne finde på at diskutere med naboen over hækken, ja så kunne det meget vel også blive til en interessant historie i avisen.

Tim Visti og Torsten Cilleborg sidder klar til at besvare læsernes spørgsmål med journalistik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce