Annonce
Livsstil

Redaktørens klumme: Som at vinde i lotto

Lørdag formiddag ringede et ukendt mobilnummer, mens vi var på forlænget weekend på Helnæs, der ligger i Lillebælt på vestsiden af Fyn.

Jeg er ikke helt tryg ved ”fremmede mobilnumre”, når jeg holder fri, for det betyder som regel ekstra arbejde eller i hvert fald en eller anden form for uønsket forstyrrelse. Men denne gang var det som at vinde i lotto.

Det var nemlig min frisør, som ringede og tilbød mig en tid til farvning og en tid til klip inden for to en halv uge.

Først var hun høflig og spurgte til mit velbefindende, hvor jeg svarede, at jeg efterhånden fremstod ret busket, men at det var til at leve med. Det var mere hårfarven.


Jeg er ikke helt tryg ved ”fremmede mobilnumre”, når jeg holder fri, for det betyder som regel ekstra arbejde eller i hvert fald en eller anden form for uønsket forstyrrelse.


Jeg havde egentlig gået og overvejet, om jeg skulle holde op med at lade mit hår farve og stå ved, at jeg - som yngste datter på 11 år udtrykker det - er sneleopard-farvet. Det er hendes måde at beskrive på, at jeg egentlig er gråhåret, fordi hun godt kan fornemme, at jeg er ret øm over det.

Med covid-19 er der mulighed for at foretage endnu en omkalfatrende ændring af ens liv. Til det bedre. Og eftersom det sneleopard-farvede er flere centimeter langt, kunne man sagtens klippe de røde lokker af og stadig have en fiks, grå, naturlig korthårsfrisure, som på nogle måneder ville nå en hæderlig længde igen.

Jeg brølede dog ja til farvningen og gav klippe-tiden til ældste datter og tænkte, at jeg ville have mit gamle, rødhårede jeg tilbage. Men nu er jeg blevet tilbudt endnu en frisørtid på afbud aftenen før farvningen. Måske er det et tegn på, at ligesom med så meget andet så har covid-19 ændret alt. Både indvendig og udvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Kuldsejlet naturprojekt ved Lindø har kostet et sekscifret beløb

Erhverv For abonnenter

Kerteminde-borgmester: Undskyld, Lindø - det har vi bare ikke gjort godt nok

Livsstil

Hummer i weekenden? Se, hvordan kokken Thomas Pasfall tilbereder kongen af skaldyr

Annonce