Annonce
Odense

Red de sjældne arter i Odense

Danmarks Naturfredningsforening byder på noget mad og drikke, hvis ellers de frivillige naturarbejdere melder sig til på forhånd. Foto: DN.

Mandag 8. juni beder naturfredningsforeningen (DN) og Odense Kommune om hjælp

Annonce

Odense: Har du lyst til at hjælpe med til, at sjældne arter som hulkravet kodriver, kornet stenbræk, blåhat og grøn- og seksplettet køllesværmer kan formere sig?

Hvis du kan svare ja til det, vil Danmarks Naturfredningsforening (DN) og Odense Kommune gerne høre fra dig.

Mandag, 8. juni, fra klokken 17 til 20 skal der nemlig arbejdes i Stenløseskoven syd for Odense. Her har DN Odenses Lelaug og Stenløseskovens Skovlaug i flere år plejet et flot og florarigt overdrev. Det har medført, at sjældne arter har fået gode vækstbetingelser og efterhånden vælter op af jorden.

- Odense Kommune har ryddet ahorn fra et tilvokset overdrev op til Stenløseskoven. Men der står stadig en del brændenælder og nogle små buske og træer. Kan vi få det ryddet op, er jeg sikker på, at flere af de sjældne arter vil begynde at brede sig dér, fortæller Lone Bjerre fra DN Odense.

DN Odense vil gerne på forhånd høre fra interesserede, fordi foreningen giver mad og drikke til de frivillige.

Tilmelding skal senest på søndag ske til Anne Marie Torpe - på am.torpe@mail.dk eller 66 15 17 97. Mødested er p-pladsen ved Søparken 167, Hjallese, Odense S.

Der skal både fældes træer og slæbes allerede fældede træer væk. Foto: DN.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce