Annonce
Middelfart

Red Barnet Middelfart efterlyser økonomisk hjælp til corona-hjælpepakker

- Vi har lukket alle vores normale aktiviteter ned på grund af corona-smitten, og det gør ondt, fordi vi ved, hvor meget børn og familier glæder sig til de ture og oplevelser, vi arrangerer hver måned, fortæller Mette Genz, formand for Red Barnet Middelfart, i en pressemeddelelse. Foto: Red Barnet

Nordvestfyn: Det kan være svært for børn at opholde sig derhjemme uden kammerater, fritidsaktiviteter og skole eller daginstitution - især, hvis man er barn i en særligt udfordret familie.

Derfor har Red Barnet i Middelfart lanceret små hyggepakker til børnene fyldt med idéer og materialer til hyggelige beskæftigelser derhjemme. Tilbuddet er målrettet de familier, der er med i lokalforeningens almindelige aktiviteter som familieklubben, ferielejre og som modtager hjælp til at deltage i fritidsaktiviteter. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

- Vi har lukket alle vores normale aktiviteter ned på grund af corona-smitten, og det gør ondt, fordi vi ved, hvor meget børn og familier glæder sig til de ture og oplevelser, vi arrangerer hver måned, fortæller Mette Genz, formand for Red Barnet Middelfart, i en pressemeddelelse.

Lokalforeningen laver en særlig hyggepakke til familierne, som afleveres foran døren. Derudover står frivillige klar til at hjælpe med indkøb af fornødenheder og medicin, ligesom en lukket restaurant har doneret råvarer, så alle familierne kan få en weekendpakke.

Annonce

Efterlyser økonomisk håndsrækning

- Vi har ikke budgetteret med en ekstraudgift til vores corona-hjælpepakke, så enhver donation, stor som lille, vil være meget velkommen, fortæller lokalformanden i pressemeddelelsen.

Vil man støtte den lokale afdeling, kan det gøres ved at donere via Mobilepay-nummeret "box22122" eller ved henvendelse til formanden på formandmiddelfart@redbarnet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce