Annonce
Sydfyn

Red Barnet mangler indsamlere i Svendborg

Red Barnet holder landsindsamling søndag den 6. september 2020 og mangler indsamlere i Svendborg. Foto: Simon Læssøe/ Ritzau Scanpix
Annonce

Svendborg: Har du en ledig hånd, du kan låne ud søndag 6. september, så kunne Red Barnet godt bruge den.

Forud for landsindsamlingen søger Red Barnet således indsamlere i Svendborg. Det forklarer generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen i en pressemeddelelse.

- Der er mere end nogensinde brug for, at vi stiller op for børnene. Hvis vi ikke handler omgående, kan vi på rekordtid komme til at smadre de enorme fremskridt, som det har taget årtier for verdens børn at tilkæmpe sig. Ved at melde sig som indsamler kan man hjælpe Red Barnet med at hjælpe de børn, der betaler den allerhøjeste pris for corona, siger hun.

I år samles der blandt andet ind til verdens udsatte børn, der i høj grad er ramt af coronapandemien, der i øjeblikket hærger. Ifølge Red Barnet trækker kampen mod virussen ressourcer væk fra for eksempel livsvigtige vaccineprogrammer.

Kontaktløs indsamling

Netop på grund af coronavirussen bliver årets indsamling kontaktløs, oplyser Red Barnet. Det betyder, at indsamlere skal tage imod donationer via Mobilepay og sms.

− Indsamlingen bliver den nemmeste for vores indsamlere nogensinde. Og den er ikke bare nem, den er også vanvittig vigtig, for både i Danmark og ude i verden lider børn under følgevirkningerne af corona. Derfor håber jeg, at virkelig mange vil tilmelde sig. Jo flere vi går på gaden, jo flere børn kan vi hjælpe, siger Johanne Schmidt-Nielsen i pressemeddelelsen.

Man kan melde sig som indsamler på www.tilmeld.redbarnet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce