Annonce
Sport

Real og Bayern brager sammen i CL-semifinale

Bayern's Paul Breitner og Real Madrid's Emilio Butragueno, fredag i UEFAs hovedkvarter i Nyon i Schweiz.

Champions League-lodtrækningen sender Bayern München og Real Madrid i armene på hinanden i semifinalen.

To af fodboldens absolutte sværvægtere brager sammen i semifinalerne af Champions League, når Bayern München og Real Madrid står over for hinanden i kampen om den ene finaleplads.

De to klubber har vundet Europas største klubturnering 14 gange tilsammen.

Chelsea og Atlético Madrid, der mødes i den anden semifinale, har blot en enkelt CL-titel imellem sig - nemlig den briterne vandt for to år siden.

Fredagens lodtrækning åbnede samtidig mulighed for, at finalen den 24. maj kan blive en gentagelse af 2012-finalen mellem Bayern München og Chelsea, hvor englænderne vandt efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Før Bayern Münchens spillere begynder at tænke så langt, så skal de først kæmpe sig forbi Real Madrid, der jagter det første europæiske trofæ siden 2002.

Madrilenerne har imponeret i denne sæson, hvor Cristiano Ronaldo endnu en gang har leveret på højt niveau. Derudover har den spanske hovedstadsklub fået endnu en streng at spille på i skikkelse af Gareth Bale.

I kvartfinalen slog Real Madrid tyske Dortmund ud i kraft af en hjemmesejr på 3-0. På udebane tabte spanierne 0-2.

Bayerns forsvarende CL-mestre var lidt mere overbevisende mod Manchester United, der blev slået 3-1 i München efter 1-1 i England.

Chelsea skal op imod overraskelsen fra Atlético Madrid, der som det eneste hold i semifinalerne aldrig har vundet CL-titlen.

Topholdet fra den spanske liga slog i kvartfinalen FC Barcelona med samlet 2-1.

Chelsea sneg sig videre til semifinalerne mod Paris Saint-Germain på reglen om flest scorede udebanemål. José Mourinhos mandskab vandt 2-0 i London efter at have tabt 1-3 i Paris.

Semifinalerne spilles den 22.-23. april med returopgør 29.-30. april. Finalen den 24. maj bliver spillet i Lissabon.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce