Annonce
Debat

Rasmus Paludan er en farlig agitator

Had: Den racismedømte Paludan er en yderst farlig, konfliktsøgende agitator og hadprædikant, som med sin vedvarende ghettoturne skaber splid og ufred i vores samfund. Senest med sin demonstration på Blågårdsplads i København søndag, hvor Paludan, godt hjulpet af lokale, kriminelle uromagere og nyttige idioter, fremprovokerede så megen uro og efterfølgende en kædereaktion af påsatte brande. Det tog politiets massive styrker mange timer for at få genskabt orden i området og andre dele af byen.

Paludan er på ingen måde en simpel islamkritiker, provokatør eller tumpe, som visse medier og politiker ynder at fremstille ham. Paludan er heller ikke en nationalkonservativ politiker, som den yderste højrefløj og nynazistisk inspirerede kredse postulerer. Ved at devaluere og banalisere Paludans samfundsskadelige virke i forhold til vores sammenhængskraft og fredelige sameksistens medvirker de selvsamme medier og politikere i den farlige kurs, hvis følger både samfundsøkonomisk, etisk, moralsk og menneskeligt er omkostningsfulde.

Politikernes afskaffelse af blasfemiparagraffen i 2017 har givet Paludan og andre agitatorer en gave, hvor de nu ganske lovligt kan krænke religiøse mennesker og deres følelser. Det er et faktum, vi ikke kan komme udenom. Blasfemiparagraffen, som var et symbolsk bolværk mod hadprædikanter og agitatorer, forhindrede ikke ytringsfrihedens fulde udfoldelse samt den nødvendige religionskritik, hvilket rettens frifindelse af Jyllands-Postens Muhammed-tegninger vidnede om.

Politikerne har med afskaffelsen af blasfemiparagraffen, som har fungeret som et fornuftigt supplement til racismeparagraffen, i realiteten udhulet religionsfriheden i Danmark. Politiet, som håndhæver loven, skal beskytte Paludans ret til at demonstrere og ytre sig. Selvom det som samfund koster os mange millioner og en masse politiressourcer, som kunne have været anvendt til opklaring af borgernær kriminalitet.

Vi kan ikke komme udenom, at politiet og borgerne bliver taget som ufrivillige artister i ekstremisten Paludans hadefulde, farlige teater. Blasfemiparagraffen bliver ikke genindført. Og Paludan vil fortsætte sin vedvarende chikane og mobning af borgerne i de socialt udsatte boligområder ved afbrænding af koranen og tilsvining af borgerne. Risikoen for, at en forstyrret, psykisk syg ekstremist formår at skade eller i værste fald slå Paludan ihjel er ganske stor.

At statsminister Lars Løkke Rasmussen nu endelig tager afstand fra Paludans meningsløse provokationer er i den grad tiltrængt og på tide. Det er mig ubegribeligt, at flere prominente folketingspolitikere endnu ikke har taget aktivt medansvar for at afbøde de negativt afledte konsekvenser af Paludans skadelige virke. - f.eks ved tydelig afstandtagen og fordømmelse af hans meningsløse provokation og chikane. Politikerne lader begivenhedernes gang og tilfældighederne råde. Det er en sikker opskrift på en ulykke, som blot venter på at ske.

Elvir Abaz
Annonce
Nyborg For abonnenter

Kæmpe vinkup i Nyborg: Professionelle tyve bakkede lastbil til og stjal 11 paller af Kenneths vin

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Se video: Vej spærret efter kraftig brand - kan lugtes otte kilometer væk

Assens For abonnenter

Poul Erik solgte halvdelen af huset til sin datter: - Jeg lever ikke evigt, og vi ved ikke, om jeg en dag går hen og bliver syg

Fyn

Se på samfundssmitte ikke antallet af covid-patienter på intensiv: Jeg kan ikke se gode argumenter for at åbne mere

Kerteminde For abonnenter

Villy måtte flygte fra sit hus: - Ellers vil jeg ikke længere være den ældste mand i Hundslev

Så meget kan din bil sladre om dig og din kørsel: - Det korte svar er alt, man kan forestille sig

Odense For abonnenter

Snus-virksomhed fra Odense idømt stor bøde: Reklamerede ulovligt for tyggetobak

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Sport

Marienlyst kaster det hvide flag mod Svendborg - træneren vil bygge op til næste sæson

Odense

Slagtekøer i Odense forgiftet med PFOS: Beboere har spist kødet i tre år

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Odense

Odense er et bekymrende sted: Reagerer du, hvis der bliver råbt 'bøssekarl' efter folk?

Erhverv For abonnenter

Sørens ko slår fynske malkerekorder: Massagebørster er en del af forklaringen

Middelfart

Kreativt makkerpar giver 'Byens Bedste Service': - Nu, hvor vi har vundet, forpligter det

Annonce