Annonce
Odense

Rapport: Fisfis-søn roser terror og vil i hellig krig

Den berygtede tidligere fynske bandeleder Mahmoud Khalil Salem - bedre kendt som Fisfis - forlod i august 2015 landet efter at være blevet udvist.

Søn til den udviste berygtede tidligere bandeleder Fisfis har sagt, at han vil i hellig krig, og taler rosende om attentatet på Charlie Hebdo

Odense: En søn af den berygtede tidligere bandeleder Fisfis alias Mahmoud Khalil Salem fra Vollsmose går nu ikke bare sin far i bedene.

Han udviser også tegn på islamisk radikalisering og er parat til at gå i hellig krig.

Det fremgår af en redegørelse fra Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere og fra Det Kriminalpræventive Tilsyn, som for nylig blev læst op i Retten i Odense.

Det skriver Fyens Stiftstidende søndag.

Fra udskriften af dombogen, avisen har fået aktindsigt i, fremgår det, at den i dag 18-årige søn til Fisfis har vist en tiltagende radikaliserende adfærd.

Han omtaler ifølge personalet på den institution, som den seneste tid har forsøgt at have ham boende, blandt andet terrorattentatet mod den franske avis Charlie Hebdo for præcist et år siden i Paris i glædestrålende vendinger, ligesom han giver udtryk for, at han gerne vil i hellig krig.

Læs mere i Fyens Stiftstidende søndag eller på www.mitfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce