Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ransagning på Vestfyn: Stjålet tandlægeudstyr fundet

Charlottte Mogensen blev i sidste uge frarøvet udstyr til 820.000. Nu er det blevet fundet igen. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
Det stjålne tandlægeudstyr til en værdi af 820.000 er fundet af Fyns Politi, der ransagede en lejlighed på Vestfyn fredag eftermiddag.

Artiklen er blevet opdateret 11:21

Ringe: Fyns Politi har ved en ransagning på Vestfyn fundet det stjålne tandlægeudstyr, som blev taget hos tandlægen Charlotte Mogensen på Søgaardsvej i Ringe torsdag aften i sidste uge.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelse.

Tandlægeudstyret har ifølge tandlæge Charlotte Mogensen en værdi af 820.000 kroner, men for tyvene var udstyret umiddelbart ubrugeligt, fordi de ikke havde fået en særlig nøglechip med.

Politiets efterforskning ledte frem til lejligheden på Vestfyn, hvor det dyre udstyr blev fundet i forbindelse med en ransagning fredag eftermiddag. Politiet har ikke anholdt nogen i forbindelse med ransagningen.

Da efterforskningen stadig er i fuld gang, vil politiet ikke kommentere sagen yderligere.

Charlotte Mogensen arbejder stadig på at få sikret klinikken, så den i fremtiden er bedre beskyttet mod uvelkomne gæster efter lukketid.

- Vi skal investere i klinikkens sikkerhed ved at få sikret vinduer og installeret røgkanoner, lød det sidste uge fra Charlotte Mogensen.

Ifølge personalet på tandlægeklinikken kommer det nu genfundne udstyr ikke tilbage på Søgaardsvej, før klinikken har fået indstalleret flere sikkerhedsforanstaltninger ud over dem, der allerede er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce