Annonce
OB

Randers-interesse for OB's spillerbus-chauffører

OBs Jeppe Tverskov spillede med stort overskud, men måtte også forlade banen skuffet efter 0-0 mod sin gamle klub. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Annonce

Randers' kommercielle chef Søren Pedersen skamroser klubbens nye spiller Mathias Greve i kampprogrammet. Han kom som bekendt fra OB i transfervinduet efter at have spillet i Ådalen siden han skiftede fra Langeskov som 12-årig. - Vi forsøgte faktisk at få ham allerede i sommer. Han er en dynamisk og kreativ spiller, der kan udfordre, og som samtidig har en stor løbekapacitet, siger Søren Pedersen. Det lyder som en spiller for OB....

Julius Eskesen og Mathias Greve var begge de bedst løbende under de fysiske tests og bip-testen før sæsonen i OB. Begge har klubben skilt sig med til Sønderjyske og Randers.

En af de lokale spurgte, hvem der var OB's spillerbus-chauffør i dag. Svaret var Anita. Det forlyder intet om, hvorvidt den lokale var skuffet over, at det ikke var Yousry Youssef, der har kørt bussen i mange år, men nu har fået aflastning.

Cepheus Park - det er noget med ejendomme - er et velgennemført stadion og dermed stadig et par klasser over Folkets Teater i Bolbro. Og dog. Presserummet er et omklædningsrum med knager og brusere og temmelig trangt.

Der serveres alenlange pølser som mange andre steder i det jyske og det fylder i første omgang godt men for de veganske sportsjournalister er det et svært valg. Sport Fyn hører ikke til veganer-flokken. Pølserne serveres som i Horsens i en flamingo-kasse, hvor pølserne er adskilt fra brødene med noget sølvpapir.

Banen lignede før kampen en golfbane med tusinde huller og ikke mange flade afleveringer ville vurderet fra før kick off ramme en medspillere uden at have været på en pukkelpist-tur.

Fynske Erik Marxen fra Randers kaldte det en meget taktisk kamp. - Vi ville jo nødig lukke dem ind i top seks-kampen. Men spørgsmålet er om 37 point er nok for os. Vi skal nok op på 39. Nu bliver det i hvert fald svært for OB, der om den albue han modtog fra Issam Jebali i sit hoved sagde: - Det er hans intention at beskytte bolden, så det er fair kun at give gult kort for farligt spil.

Randers' veteran Johnny Thomsen fylder 38 på onsdag og knokler og kværner stadig på. Der er stadig fart i hans støvler.

Randers var dygtig til at tvinge Oliver Christensen til lange udspark, så kronjydernes forsvar med tometer-manden Simon Piesinger og Erik Marxen kunne klare sig nemt i luften mod Issam Jebali og Sander Svendsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce