Annonce
Sport

Randers HK binder cheftræner på uvant lang kontrakt

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Niels Agesen har indgået en ny kontrakt med Randers HK. Aftalen løber til 2025.

Efter at have afværget en konkurs kort før jul er håndboldklubben Randers HK i gang med at fremtidssikre klubben.

Onsdag blev endnu et skridt taget i den retning, da klubben har forlænget kontrakten med cheftræner Niels Agesen.

Der er tale om en i håndboldsammenhæng uvant lang kontrakt, da den løber helt frem til 2025. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den tidligere NFH-mestertræner skal være med til at indfri en langsigtet målsætning om at hente medaljer til den kronjyske klub.

- Det er det lange seje træk, vi er i gang med for at få genskabt Randers HK, så vi forhåbentlig igen om nogle år kan være med til at spille om medaljer.

- For at få denne drøm til at lykkes er det meget vigtigt, at vi har en cheftræner, der er i stand til at udvikle og optimere vores spillerpotentiale. I den forbindelse er Niels Agesen det helt rigtige valg.

- Det vil tage tid at genskabe et tophold og vi skal være realistiske om vores resultatmæssige målsætninger de næste sæsoner, lyder det fra Randers HK.

Niels Agesen ved, at der bliver brug for tålmodighed.

- Det har været et par hårde sæsoner på flere områder, men jeg håber og tror, at vi kan kigge fremad og holde planen for det lange seje træk, siger cheftræneren.

Han blev ansat i Randers i 2017.

Randers HK ligger på ottendepladsen efter 15 ud af grundspillets 26 spillerunder i HTH Ligaen. Onsdag aften skal holdet spille på udebane mod Odense Håndbold.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce