Annonce
Sport

Randers henter midtbanespiller i OB på treårig kontrakt

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mathias Greve skifter fra OB til Randers i jagten på mere spilletid, end han fik i den fynske klub.

Midtbanespilleren Mathias Greve siger farvel til OB og goddag til Randers FC, oplyser begge klubber på deres respektive hjemmesider.

Den kronjyske klub har hentet Greve på en treårig kontrakt.

– Jeg glæder mig meget til at komme til Randers og få en frisk start og nogle nye øjne på mig. Det er en klub, som, jeg ved, har fulgt mig længe, og det gjorde valget meget let, siger Mathias Greve til Randers' hjemmeside.

Søren Pedersen, der er sportslig og kommerciel direktør i Randers, fortæller, at Greve har været på klubbens liste igennem længere tid.

- Vi forsøgte faktisk at få ham til klubben i sommer. Så vi er glade for, at det nu er lykkedes at få Mathias til klubben.

- Han er en dynamisk og kreativ spiller, der kan udfordre, og som samtidig har en stor løbekapacitet. Så han passer virkelig godt ind i Randers FC, siger Søren Pedersen.

Greve har fået 13 ligakampe i denne sæson, men er mest blevet brugt som indskifter. Det er blot blevet til 399 minutter. Derfor vil OB ikke stå i vejen for et skifte.

- Vi har mange gode midtbanespillere i klubben, og her har Mathias stået lidt tilbage i rækken og har ikke fået fast spilletid, siger sportsdirektør Jesper Hansen til OB's hjemmeside.

- Derfor er det naturligt, at han nu søger andre græsgange, og vi er glade på hans vegne over, at han så hurtigt har fundet sig en ny klub.

24-årige Greve er noteret for 137 superligakampe for OB, hvoraf 65 er fra start. Det er blevet til ti mål.

Han havde kontrakt i OB til udgangen af 2022.

/ritzau/

Annonce
Nyheden fra Randers'' hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce