Annonce
Sport

Randers FC henter FC Helsingørs anfører

Randers FC henter forstærkning i den næstbedste række, hvor Kasper Enghardt kommer til fra FC Helsingør.

Annonce

Randers FC opruster inden næste sæson i Alka Superligaen, og onsdag sikrede klubben sig Kasper Enghardt i FC Helsingør.

Den alsidige spiller, der både har optrådt på midtbanen og i forsvaret, kan dermed se frem til at tage springet en liga op og samtidig blive fuldtidsprofessionel.

- Det bliver spændende for mig at skulle prøve kræfter med Alka Superligaen, og det er noget, jeg glæder mig til. Jeg ser også frem til at skulle på fuld tid som professionel fodboldspiller, så jeg kan bygge mere på og fortsætte min udvikling.

- Randers FC er i mine øjne en stor klub med ambitioner om en top-6-placering, så det gør det også endnu mere interessant for mig, at vi forhåbentlig kommer til at ligge i den sjove ende af tabellen, siger Kasper Enghardt i en pressemeddelelse fra Randers FC.

Kasper Enghardt spillede i AB i sine ungdomsår. Han kom til FC Helsingør før sæsonen 2011/2012, og han har spillet fire år i 2. division og et enkelt år i den næstbedste række.

- Kasper er en spiller, vi har fulgt tæt i 1. division i løbet af foråret, og hver gang vi har set ham an, har han vist, at han var et af de absolut største talenter i den næstbedste række, så vi er meget glade for, at han valgte Randers FC som sin fremtidige klub, siger klubbens sportschef Ole Nielsen.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce