Annonce
Debat

Ramsherred. Ucharmerende førsteplads

Lokaldebat: Blandt de mest ucharmerende gader i Assens’ gamle bydel indtager Ramsherred vel nok første pladsen, måske endda førstepladsen på hele Fyn (se foto).

At indtage en førsteplads er noget i sig selv, og for at bevare denne status er visse tiltag nødvendige. Et af disse tiltag kan være, at de beboere, som ikke allerede har stillet deres affaldsbeholdere ud på fortovet, nu gør det. Og helst således at beholderne blokerer fortovet for de gående.

Når gaden nu har indtaget en førsteplads, skal noget sådant lanceres f.eks. gennem turistkontoret, og førstepladser tiltrækker som bekendt opmærksomhed her resulterende i en forøgelse af biltrafikken gennem Ramsherred. For ikke at skabe trafikkaos må bilerne derfor øge hastigheden fra de nuværende 60-70 km/t til måske 80-90 km/t. Men dette kan selvsagt ikke lade sig gøre med gadens nuværende udformning, og derfor bliver det nødvendigt at fjerne de vejchikaner, der i sin til blev lavet for netop at begrænse hastighed og trafik.

Men da Assens er en by i udvikling, skal noget sådant ikke være en hindring for at bevare en førsteplads i det fynske samfund.

Annonce
Finn Gaarden Jensen synes ikke, at skraldespandene på fortovet i Ramsherred er et kønt syn. Foto: Finn Gaarden Jensen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Opondo med for første gang i en uge

Annonce