Annonce
Odense

Rahbæk Juel: Julefrokoster er et lokalt anliggende

De ansatte under Borgmesterforvaltningen får betalt deres julefrokost i år, men skal selv betale for drikkevarer. Og borgmester Peter Rahbæk Juel (S) mener det må være op til de enkelte forvaltninger, hvordan man vil prioritere. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Det skal ikke besluttes centralt, om og hvordan der skal holdes julefrokoster for de ansatte i de enkelte forvaltninger, mener borgmester Peter Rahbæk Juel (S).
Annonce

Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) er ikke enig med Søren Windell (K) i, at der bør være ens regler for medarbejderpleje i hele Odense Kommune.

Det Konservative Folkepartis initiativretsforslag om at afsætte et fast beløb per medarbejder i kommunen til personalepleje får ikke hans stemme på onsdagens møde i Økonomiudvalget.

- Jeg synes, det er rigtig godt med julefrokosttraditioner, for det er vigtigt, at arbejdspladserne har et socialt rum sammen. Men det er også vigtigt at det styres lokalt. Vi er 13.000 medarbejdere i kommunen, og det er godt at den slags beslutninger kommer tæt på medarbejderne i de enkelte forvaltninger, som gør det på vidt forskellige måder, siger Peter Rahbæk Juel.

I Ældre- og Handicapforvaltningen har man i år truffet beslutning om at droppe årets julefrokoster for forvaltningens godt knap 4500 medarbejdere, og det ærgrer borgmesteren.

- Det er ærgerligt, at der ikke bliver råd til julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen i år, men jeg må jo respektere, at der sidder en direktør og en rådmand, der tager beslutningerne. Søren Windell er som rådmand øverste ansvarlige for forvaltningen, og vil han gerne have julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen, så synes jeg han skal smøge ærmerne op og få det arrangeret. Han er jo en god restauratør, tilføjer Peter Rahbæk Juel.

I hans forvaltning, Borgmesterforvaltningen, bliver der igen i år råd til julefrokost til medarbejderne, der dog selv skal betale for drikkevarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce