Annonce
Nordfyn

Radiostation deler gratis antenner ud

John Aagaard og Dan Jørgensen har fået et større parti FM-antenner, som lytterne kan hente hos radiostationen på Sejlerkajen i Bogense. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Annonce

Nordfyn: Efter Radio Nordfyn i oktober mistede sit fællesantennesignal i forbindelse med Stofas store omlægning af signaler er der nu håb forude for lytterne. Radioapparaterne blev stille i de nordfynske stuer, da Stofa for nyligt aflivede FM-båndet på antennenettet, men hvis du er en af de lyttere, der savner weekendernes reportager fra store og små begivenheder, nyheder og gamle sange, så har den lokale radiostation på Nordfyn netop modtaget et lager af stueantenner fra Stofa.

- Vi deler gratis antenner ud til lytterne efter først til mølleprincippet, så man skal skynde sig. Vi regner dog med at kunne skaffe flere antenner senere, hvis vi løber tør, fortæller Dan Jørgensen fra Radio Nordfyn.

Antennerne kan hentes på Sejlerkajen 8 i Bogense.

Via fællesantennen har de radioaktive bagmænd ellers haft hul igennem til 15.000 lyttere og mange af kommunens ældre har lyttet med, fortæller John Aagaard. Radio Nordfyn sender lokale nyheder og musik på VLR's frekvens i weekenderne. Radiostationen kan stadig fanges på frekvensen 94,2 megahertz på FM-båndet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce