Annonce
Nordfyn

Radiostation deler gratis antenner ud

John Aagaard og Dan Jørgensen har fået et større parti FM-antenner, som lytterne kan hente hos radiostationen på Sejlerkajen i Bogense. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Nordfyn: Efter Radio Nordfyn i oktober mistede sit fællesantennesignal i forbindelse med Stofas store omlægning af signaler er der nu håb forude for lytterne. Radioapparaterne blev stille i de nordfynske stuer, da Stofa for nyligt aflivede FM-båndet på antennenettet, men hvis du er en af de lyttere, der savner weekendernes reportager fra store og små begivenheder, nyheder og gamle sange, så har den lokale radiostation på Nordfyn netop modtaget et lager af stueantenner fra Stofa.

- Vi deler gratis antenner ud til lytterne efter først til mølleprincippet, så man skal skynde sig. Vi regner dog med at kunne skaffe flere antenner senere, hvis vi løber tør, fortæller Dan Jørgensen fra Radio Nordfyn.

Antennerne kan hentes på Sejlerkajen 8 i Bogense.

Via fællesantennen har de radioaktive bagmænd ellers haft hul igennem til 15.000 lyttere og mange af kommunens ældre har lyttet med, fortæller John Aagaard. Radio Nordfyn sender lokale nyheder og musik på VLR's frekvens i weekenderne. Radiostationen kan stadig fanges på frekvensen 94,2 megahertz på FM-båndet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Odeon. Jeg håber, at sandheden kommer frem

Læserbrev: Det glæder mig at læse, at borgmester Peter Rahbæk Juul (S) nu også bakker op om en forklaring fra Odeon i forbindelse med aflysningen af den eksilkinesiske dansetrup Shen Yun. Forhåbentlig kan vi nu endelig kan få en afklaring på, hvilken af de forskellige forklaringer Odeon ønsker at holde fast i, om der rent faktisk er hold i én af disse forklaringer, eller om Kinas håndlangere virkelig har fået slået deres klo i Odeon. Borgmesteren har tidligere givet udtryk for, at byråd og myndighed skal passe på med at stikke deres lange næse i en privat virksomhed og deres forretning. Men når selvsamme virksomhed er ejet og betalt af byens borgere og har indgået en driftsaftale med Odense Kommune, er det en anden sag. Med dén aftale har Odeon nemlig forpligtet sig til at overholde Odense Kommunes kulturpolitik, ”Med odenseanerne i centrum. Kunst- og kulturliv som storbygenerator”, som tager udgangspunkt i følgende; beriger, udfordrer og skærper odenseanerne gennem hele livet; bidrager til odenseanernes livskvalitet, trivsel og udfoldelsesmuligheder inden for kunst og kultur og; skaber fællesskaber mellem mennesker og sammenhængskraft i byen. Ydermere skal ‘...kunst- og kulturlivet i Odense være relevant for sit publikum’ samt …’berige og bidrage med kant og refleksion til odenseanerne og byens gæster.’ Uanset af hvilke årsager Odeon begrunder aflysningen af Shen Yun med, mener jeg ikke, at de har levet op til deres aftale. Og det ser jeg som et kæmpe troværdighedsproblem - for Odeon selv, vores by, borgere og besøgende. Men især for Odense set i et internationalt perspektiv. Jeg håber, at sandheden ser dagens lys, så vi alle fremadrettet kan være forvisset om, at i Odense er der rum for alle former for kunst og kultur.

Odense For abonnenter

Odense Kommune erkender svigt: Spejlglat vej skulle have været saltet længe inden dødsulykke

Annonce