Annonce
Sydfyn

Radio Diablos tekniske departementschef fylder 50 år

Glenn Strøander, der her står ved Radio Diablos tuk-tuk, fylder 50 år 4. august 2020. Foto: David Bernicken
Annonce

Tirsdag 4. august fylder Glenn Strøander 50 år.

Glenn Strøander er indfødt svendborgenser. Han kom til verden i Ørkildsgade, og nu bor han på Nyborgvej - dør om dør med sin mor.

I omtrent 30 årtier har han stået bag pulten, når Diskotek Newgate har fyret op under fester, baller og fødselsdage rundt omkring i det sydfynske, men det er der skruet grundigt ned for, selv om diskoteket stadig findes. I stedet bruger Glenn Strøander en god del af sin tid på et andet sted, hvor musikken også er i centrum.

Han arbejder nemlig for Radio Diablo.

- Jeg er chef for det tekniske departement. Ja, eller man kan også bare kalde det vicevært eller pedel, siger han med et glimt i øjet.

Det er både hans flair for teknik og begejstring for musik, der banede vejen for jobbet hos Radio Diablo.

- Jeg er god til den slags. Og da jeg talte med Martin Larsen lige omkring det tidspunkt, hvor radioen flyttede ud, hvor den ligger i dag, kunne han godt se en pointe i at få mig ind. Og så fik jeg arbejde derude, og nu jeg været der i mere end seks år, siger Glenn Strøander, der på ingen måder har fortrudt det.

- Det er en fantastisk arbejdsplads. Det er gode mennesker, der arbejder der, og det handler jo meget om musik, og det kan jeg jo rigtig godt lide, siger Glenn Strøander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Debat

Særbehandling – ikke lighed

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce