Annonce
Faaborg-Midtfyn

Radikale satser på at gå fra nul til to mandater

Søren Hillers, borgmesterkandidat for Radikale Venstre. Arkivfoto.

Spidskandidat Søren Hillers vil foreløbig kun pege på sig selv som borgmester. Han regner med to mandater til sit parti.

Faaborg-Midtfyn: De Radikale er nu klar med syv kandidater til kommunalvalget, og selv om partiet slet ikke er repræsenteret i kommunalbestyrelsen i dag, er der høje ambitioner:

- Det er en bredt sammensat kandidatliste med mange forskellige kompetencer, der kommer fra alle egne af vores kommune. Det er et meget stærkt felt af kandidater, som vi stiller med. Derfor tror vi også på, at vi bliver repræsenteret med minimum to pladser i den kommende kommunalbestyrelse, lyder det fra spidskandidat Søren Hillers, der ser sig selv som borgmesterkandidat:

- I Det Radikale Venstre ønsker vi et bredt samarbejde, der rækker henover den politiske midte. Det mener vi er det bedste afsæt for en ambitiøs udvikling af vores kommune. Vi ser ikke til højre eller til venstre. Vi ser fremad. Derfor er det også helt naturligt, at vi peger på vores egen spidskandidat til borgmesterposten. Det brede samarbejde ledes bedst og mest kompetent fra midten.

- Hvis I kommer i kommunalbestyrelsen, og det ikke kan blive dig, der bliver borgmester, vil i så helst pege på Søren Kristensen fra Venstre eller Hans Stavnsager fra Socialdemokraterne?

- Plan B er at få størst mulig indflydelse, vi har ikke været ude i de sonderinger eller samtaler endnu.

- Tror du ikke, vælgerne gerne vil vide, om de risikerer at lægge stemme til blå eller rød blok?

- Pointen er netop, at vi gerne vil væk fra bloktænkningen og formidle det bredest mulige samarbejde. Jeg vil faktisk gerne have nulstillet den præsidentvalgkamp, som nogle gerne vil gøre det til. Valget er mere end et spørgsmål om en venstremand eller en socialdemokrat i borgmesterstolen. Hvis man tror på det radikale projekt, så kan skal man stemme radikalt, siger Hillers.

Listen ser i øvrigt således ud:

1. Søren Hillers, Horne, borgmesterkandidat.

2. Anna Mette Skov Borring, Årslev.

3. Jesper Buhl, Allested-Vejle.

4. Lars Scheby, Ringe.

5. Sten K. Thomsen, Allested-Vejle.

6. Henrik Storm, Millinge.

7. Ole Peder Hansen, Gislev.

Det Radikale Venstre har sideordnet opstilling

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Annonce