Annonce
Middelfart

Radikale forbereder sig på valgkamp

Formanden for Radikale Venstre Middelfart, Elisabeth Tejlmand, opfordrer samtlige medlemmer til at møde op til tirsdagens opstillingsmøde i Korsbjerg. Arkivfoto: Michael Bager
Radikale Venstre Middelfart vælger spidskandidat til kommunalvalget 2021.
Annonce

Nordvestfyn: Radikale Venstre Middelfart holder opstillingsmøde den 22. oktober klokken 19.00 i Samsteds lokaler, Korsbjergvej 40, Røjle, 5500 Middelfart.

I løbet af aftenen er der valg til posten som spidskandidat ved kommunalvalget i 2021, og der er valg af rækkefølge af de øvrige kandidater.

Bestyrelsen opfordrer alle interesserede medlemmer til at møde op og være med til at sætte deres præg på hverdagens velfærd.

- Vi håber, at mange vil overveje at stille sig til rådighed som kandidat, så vi får en lang liste, der afspejler bredde i forhold til interesseområder, geografi og alder, siger Elisabeth Tejlmand, formand for Radikale Venstre Middelfart.

Har man lyst til at bidrage som frivillig, kan man blandt andet. melde sig til politikudviklingsgrupper inden for skoler, institutioner, erhverv, klima, beskæftigelse, kultur og sundhed. I hver gruppe sidder mindst et bestyrelsesmedlem.

Der serveres kaffe, te og kage i forbindelse med mødet, oplyser partiforneingen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Ali gik hjem fredag aften: Hans venner kørte sig i døden på Østerbro

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce