Annonce
Sport

Rabbits vil lægge pres på Næstved

Svendborg Rabbits' Jacob Enevold Jensen er en af dem, der kan gøre sydfynboernes reboundspil stærkt. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Svendborg Rabbits kan med en sejr mod Team FOG Næstved sætte sydsjællænderne pænt af i kampen om top fire i grundspillet.

BASKETBALL: Svendborg Rabbits går efter metallet i år og i øjeblikket ligger kaninerne på fjerdepladsen i grundspillet med samme pointtal som Horsens IC, der ligger lige over.

Derfor et det vigtigt for Rabbits torsdag aften k. 19.15 at vinde i Næstved over Team FOG, der er fire point efter sydfynboerne.

- Hvis vi kan vinde i Næstved, fører vi 3-1 over de i indbyrdes kampe, og så skal de ikke kun nå os i pointstillingen men også overhale os. Så det er en must-win-kamp både for dem og os, inden vi hjemme skal møde Horsens IC, som vi også skal vinde, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen til Sport Fyn.

- Det er farlig at ende som nummer fire og skal spille kvartfinale-serie mod nummer fem, for det vil være to gode hold, og når man semifinalen, ramler man ind i Bakken Bears, og det vil vi helst undgå og vente med til finalen, siger Troels Mortensen.

Rabbits har tvivl om et par spillere, men lurer selv på, om Team FOG får den tidligere landsholdsspiller Frederik Hougaard Nielsen i gang. Han er point guard og dygtig til at assistere med den sidste aflevering. Han blev før jul fristillet i spanske Real Murcia, og sydsjællænderne sagde haps også for de to næste sæsoner.

- Han har spillet et par enkelt kampe og det er spændende, om han er kommet op i gear netop mod os, siger Troels Mortensen.

- Vi skal have styr på vores rebound-spil både offensivt og defensivt og her har Aron Levarity været helt outstanding for os på det seneste, fastslår Rabbits-direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Annonce