Annonce
Fyn

Rabbits tog det fynske uvejr med til Amager

Rabbits vandt forventet og koncentreret over Amager. Arkivfoto: Kim Haugaard
Svendborg Rabbits sejrede sikkert og koncentreret 119-69 over BK Amager. Endnu en gang var der travlt på udskiftningsbænken.
Annonce

BASKETBALL: Svendborg Rabbits fik som forventet ikke nogle problemer mod Amager BK, der ligger sidst i Pro-B ligaen med to point. Efter lørdagens sejr, kravlede kaninerne op på en delt førsteplads. Bakken har dog en kamp til gode.

Rabbits direktør Troels Mortensen hæftede sig efterfølgende ved den koncentrerede indsats.

- Det var et sandt stormvejr, som kaninerne havde taget med over til Amager. Spillerne havde lyttet til trænerteamet og kom 100 procent koncentrerede fra starten og holder koncentrationen gennem kampen. Vi har ikke rigtig nogle udfald i dag. Det er en helstøbt indsats, hvor der bliver gået til vaflerne. Også i forsvaret hvor vi fremtvinger en masse turnovers på dem. Det var skidegodt, sagde direktøren.

Der var inden kampen fokus på ikke at tage for let på opgaven, og den ordre adlød spillerne.

- Vi havde set nogle kampe netop med Amager, hvor det virkede til, at Randers havde undervurderet dem lidt og kun vinder med syv. Så blev vi enige om, at det skal bare ikke være os. Vi skal respektere alle hold, og hvis man ikke er klar, så er modstanderen klar.

En anden ting direktøren glædede sig over, var at hele truppen kom i aktion.

- Vi får delt minutterne rigtig godt ud. Vi har kun tre mand, der rammer lige over 20 minutter, sagde Troels Mortensen.

Der venter nu spillerne nogle tiltrængte fridage inden sæsonens næste kamp, der først er den 2. december hjemme mod Team FOG Næstved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce