Annonce
Sport

Rabbits skal ud i ansigterne på Horsens-spillerne

Brandon Norfleet er en af i alt fem Rabbits-spiller, der er tvivlsom til tordagens kamp mod Horsens IC. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Svendborg Rabbits må ikke være lige så passive som sidst, de gæstede Horsens IC. Og så har de en håndfuld tvivlsomme spillere, som helst skulle nå at blive klar.

BASKETBALL: Svendborg Rabbits skal torsdag en tur til Horsens og møde ligaens nummer fire, der ligger fire point efter Rabbits men med to kampe i baghånden. Det er kun lidt over en måned siden, det fynske hold var på besøg sidst, og her rendte de ind i et nederlag på 88-69.

- Det er os, der har revanche til gode, siger Rabbits' direktør Troels Mortensen.

- Sidst lykkedes vi ikke helt med den plan, vi havde lagt. Der var blandt andet en Vedran Borovcanin, der fik lov til at lave alt for mange point. Han må ikke have lov til at skyde trepointsskud, hvor vi ikke er ude i ansigtet på ham og har en hånd oppe. Så er han simpelthen for dygtig og rammer alt for høje procenter.

- Vi skal sidde tæt på dem, og have godt styr på deres guards. Det er specielt dem, der er farlige. De har både David Efianayi og Gage Davis, og så tror jeg faktisk også de giver debut til Charles Callison, som er en virkelig dygtig amerikaner. Så det bliver noget af en mundfuld, konstaterer direktøren.

Både Brandon Tabb, Brandon Norfleet, Leonardo Carlino og Sidney Umude døjer med lidt småskavanker på grund af det tætte kampprogram, men ifølge Troels Mortensen er det ikke noget alvorligt, og efter morgendagens skudtræning vil man tage bestik af situationen og vurdere, om de kan spille.

- Det er lidt uheldigt, at vi ikke har en pause lige nu, men det må vi bare få det bedst mulige ud af. Sebastian Aaris har også spillet tunge minutter og er lidt slidt i kroppen. Vi må se i morgen, hvordan kroppen har det på de forskellige, afslutter han.

Kampen spilles torsdag klokken 18.45 i Forum Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Ole Tobiasen spøger som træneremne i OB

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce