Annonce
Fyn

Rabbits i nøglekamp: Navne med "Dagens kanin" og det stærke køn

Annonce

Mikkel Plannthin var den første kanin til opvarmning. Meget passende, når nu Plannthin var "Dagens kanin" i det udleverede kampprogram. 31-årige Mikkel Plannthin har spillet ikke færre end 263 kampe for Svendborg.

- Vi ved alle, at Mikkel er en rigtig dygtig og ihærdig spiller med mange gode kvaliteter på banen, Uden for banen er han meget vellidt og den perfekte rollemodel for de unge mennesker i klubben, stod der i omtalen i programmet.

---

Det skete forleden men er fortsat værd at nævne: Da Bakken Bears besøgte Pro B-holdet BK Amager blev det til en knusende sejr på 128-59 (37-14, 25-15, 40-14, 26-16), og holdet formåede at score hele 26 tre-pointer undervejs i kampen på 51 forsøg. Det er rekord i ligaen. Den tidligere rekord tilhørte imidlertid også Bakken Bears, som den 13. februar 2020 scorede 22 tre-pointer i en kamp mod Randers Cimbria. Rabbits skal i øvrigt i kamp i Aarhus lørdag den 14. november.

---

For anden Rabbits-hjemmekamp i træk var en af de tre dommere af hunkøn. Aftenens repræsentant for det stærke køn var Andrada Minika Csender, der oprindeligt kommer fra Rumænien. Csender betragtes i øvrigt som en ligaens bedste dommere.

---

Lukas Varga, cheftræner for Horsens IC, fik flotte klapsalver, da gæsterne i gult blev præsenteret i Rise Sparekasse Arena. Sympatisk træk - Varga er således tidligere træner for Svendborg Rabbits.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce